Кібервійська України зламали базу контактів адміністрації Путіна — данні передані військовим та СОО

Українські кібервійська зламали і оприлюднили базу телефонів співробітників Кремля. У мережу потрапили номери адміністрації Володимира Путіна. Багато данних також передано військовим.

Про це повідомляє радник глави Міністерства внутрішніх справ Вадим  Денисенко.

Він закликав українців долучитися до інформаційної кампанії під час агресії РФ. У телефонній базі містяться номери та електроні пошти керівників адміністрації, журналістів тощо.

“Ми разом з кібервійськами зламали сайт Кремля, і тепер у вільному доступі у нас є вся телефонна база Кремля, починаючи від керівників адміністрації, закінчуючи їх журналістами, громадськими організаціями, і їх, ви здивуєтеся, ворожками. У телефонній базі Кремля є окремий пул кремлівських ворожок”, – сказав він.

Вадим Денисенко розповів, що можна зробити для участі в інформаційній війні. Зокрема зайти в чат-бот в Telegram “Власть РФ“, де оприлюднені всі телефони адміністрації Російської Федерації. Їм можна подзвонити, щось написати або викласти у соціальні мережі, що стане “великою доказовою базою”. Спочатку замість “сімки” потрібно набирати +8.

” І обов’язково це буде неймовірно вибивати з колії величезну масу людей, які зараз думають про війну з Україною, а тепер нехай подумають про своє майбутнє”, – заявив він.