РФ намагається розв’язати проблему з пошкодженими мостами у Херсоні

Антонівський міст

Російські окупанти в Херсоні розгорнули поруч з пошкодженим Антонівським мостом баржову переправу

Про це повідомляє міноборони Британії у twitter.

За даними британської розвідки, російські війська продовжують зміцнювати пункти пропуску через річку Дніпро, а також завершили будівництво баржового мосту поряд з пошкодженим Антонівським мостом у Херсоні.

«Попри те, що використання важких баржових мостів входило в плани радянської епохи для операцій у Європі, ймовірно, що це перший за десятиліття випадок, коли російським військовим доводиться використовувати цей тип переправи. Використання цивільних барж, ймовірно, надасть Росії додаткові матеріально-технічні переваги, оскільки вона втратила значну кількість військового мостового обладнання та інженерного персоналу під час вторгнення», — припустили у розвідці Британії.

Там також спрогнозували, що якщо баржовий міст зазнає пошкоджень, росіяни намагатимуться швидко відремонтувати або замінити пошкоджені ділянки, оскільки їхні сили та пункти пропуску через річку Дніпро зазнають дедалі більшого тиску в Херсоні.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>