Влада Києва готується до зимових днів та тижнів без теплопостачання

Протягом опалювального періоду 2022-2023 року багатоповерхова житлова забудова міста Києва може на певний час лишитися без централізованого опалення. Йдеться по «дні» та «тижні»

До такого сценарію готується Київська міська державна адміністрація. Про це в інтерв’ю «Економічній правді», що вийшло сьогодні, 22 жовтня 2022 року, повідомив відповідальний за питання ЖКГ заступник столичного мера Петро Пантелеєв.

«Наскільки висока ймовірність того, що взимку у багатоквартирних будинках Києва кілька діб чи навіть тижнів не буде опалення?», — запитали у Пантелеєва.

«Така вірогідність є. Вона пов’язана не з дефіцитом газу чи технологічними питаннями, а з тим, що ворог полює на наші інфраструктурні об’єкти, руйнує енергетичні об’єкти. Ми повинні це розуміти та усвідомлювати», — пояснив посадовець.

При цьому він не став оцінювати вірогідність вдсутності тепла в оселях киян протягом днів чи тижнів у відсотках.

«Я не прогнозист, але відповідаю саме за цей напрямок. Ми плануємо свою діяльність з урахуванням того, що такі випадки будуть. Ми до цього готуємося», — зазначив Петро Пантелеєв.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>