Ріанна випустила пісню, що стане саундтреком до «Чорної пантери» після довгого відпочинку

Американська співачка презентувала пісню «Lift Me Up», присвячену загиблому актору Чедвіку Боузману, який виконав роль супергероя Чорної пантери у фільмах кіновсесвіту Marvel

Про це повідомляє Pitchfork.

«Lift Me Up» стала першою піснею, випущеною популярною артисткою за шість років. Композиція стане саундтреком до фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди», премʼєра якого в Україні і світі відбудеться 10 листопада 2022 року.

Композицію Ріанна написала разом з авторкою та композиторкою Темс, продюсером Людвігом Геранссоном і режисером фільму Marvel Раяном Куглером, як данину пам’яті покійному Чедвіку Боузману. Чедвік Боузман зіграв супергероя Чорну пантеру у фільмах кіновсесвіту Marvel «Перший месник: Протистояння» 2016 року та «Чорна пантера» 2018-го.

Також Ріанна випустила інструментальну версію треку.

«Після розмови з Раяном, почувши його настанови до фільму та пісні, я хотів написати щось, що передавало б тепло обіймів усіх людей, яких я втратив у своєму житті. Я намагався уявити, що було б, якби я міг заспівати їм зараз і висловити, як я сумую за ними. Ріанна була для мене натхненням, тому почути цю пісню в її виконанні — велика честь», — наголосила Темс.

С