Росія атакувала Київ та область «шахедами», частково зруйновано адмінбудівлю

Київ
У ніч з 29 на 30 грудня російський агресор атакував Київ та область дронами-камікадзе. ППО вдалося збити більшість безпілотників, проте один з баражуючих боєприпасів влучив у адміністративну будівлю в Голосіївському районі

Про це розповіли у Київській міській військовій адміністрації.

«Ворог продовжує здійснювати масовані повітряні напади на столицю України. Після вчорашнього ракетного обстрілу, який не приніс агресору результатів, сьогодні вночі столиця витримала атаку іранських БПЛА Shahed», — йдеться в повідомленні.

Так, у повітряному просторі Києва було зафіксовано 5 ворожих безпілотників. Сили ППО здійснили вогневе ураження всіх цілей.

Проте один з баражуючих боєприпасів Shahed влучив у адміністративну будівлю в Голосіївському районі столиці, внаслідок чого будівля була частково зруйнована, а в житловому будинку поруч є пошкодження вікон.

«Інформація щодо потерпілих не надходила. Всі дані уточнюються», — повідомляє Сергій Попко, начальник КМВА.

До цього голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомляв: «Нічна атака дронами-«шахедами». Росія знову цілилась по наших об’єктах інфраструктури. Сили ППО відбили безпілотники. Попередньо, влучань немає».

На місцях збиття працюють екстрені служби.

О 02:35 у Києві спрацювала ППО. Повітряну тривогу в регіоні оголосили о 01:56.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>