На Запоріжжі окупанти облаштовують нові лінії оборони з окопами й «зубами дракона»

Про це інформує Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

«За останній рік у ворога була можливість підготуватися, ми можемо говорити, що від Запорізької лінії фронту до тимчасово окупованого Мелітополя щонайменше три лінії оборони, а у деяких місцях навіть чотири. Що стосується обладнання цих споруд, то вони обладнані по-різному: деякі вилиті з бетону, а деякі із деревини», — наголосив мер.

Федоров розповів, що три тижні тому рашисти розпочали будувати укриття на межі Запорізької області з Донеччиною та Херсонщиною.

Четверту фортифікаційну споруду будують на межі між селищами Мирне та Терпіння. Це за 5-7 кілометрів від тимчасово окупованого Мелітополя.

«Сьогодні ми бачимо тенденцію, що вони готуються до оборони нашого міста, продовжують будувати фортифікаційні споруди з іншої сторони нашого міста безпосередньо на шляху від Мелітополя до Криму. Ще декілька ліній оборони вони будують біля Якимівки та Генічеська», — каже Федоров.

Міський голова зауважив, що останніми днями ворог вирубує Старобердянський заказник Мелітопольського району, деревину везуть до фортифікаційних споруд між Мелітополем та Кримом: «Риють, як кроти тому там і будемо їх заривати».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>