Путін досі вірить, що зможе перемогти Україну і Захід – ЦРУ

Директор ЦРУ Вільям Бернс заявив, що президент РФ Владімір Путін «несерйозно налаштований на переговори» щодо припинення війни в Україні.

Як пише «Європейська правда», про це Бернс сказав під час виступу в Університеті Райса, повідомляє CNN.

Бернс заявив, що Путін досі вірить, що «зможе розтрощити Україну і Захід». «Замість того, щоб відступити, він подвоїв темп», – сказав глав ЦРУ про Путіна.

За його словами,  саме «прогрес України на полі бою, швидше за все, визначатиме перспективи дипломатії» для припинення розв`язаної Росією війни.

Бернс підкреслив важливість запланованого контрнаступу України, заявивши, що «багато чого поставлено на карту в найближчі місяці».

«Справжні країни дають відсіч», – зазначив Бернс, додавши, що «Путін глибоко помилявся» у своїх припущеннях щодо України до війни.

Бернс наголосив на важливості подальшої підтримки України з боку США, в тому числі через обмін розвідувальною інформацією на тлі масштабного витоку документів Пентагону.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>