У путінському бункері деякі вже усвідомили неминучість поразки РФ — Піонтковський

Про це він розповів в етері Еспресо.

«Всі люди, які здатні мислити у тому ж таки бункері, збагнули, що війну програно. Головна їхня задача, яку вони зараз і розв’язують, — як утриматися у владі, програвши війну. У них один напрям – пошуки наступника, заміни Путіну», — сказав політолог.

Андрій Піонтковський додав, що російському народові просто будуть пояснювати, що вже і роблять пропагандисти у РФ, говорячи про війну не з Україною, а з усім Заходом, що їм вдалося врятувати та зберегти Росію.

«А товариш Путін припустився низки помилок в українському питанні, тому з метою збереження здоров’я він змушений поїхати на тривале лікування до Китаю. Але найголовніше, подивіться, як іде знищення Шойгу й Герасимова. Цим займається Пригожин, йому дозволено все. Владі після поразки доведеться пояснювати, хто у ній винен. Так ось винуватці — полководці-нездари Шойгу та Герасимов, які порозкрадали армію. Погляд, який нав’язує Пригожин з подачі влади, розділяє 100-відсоткова спільнота, достатньо подивитися на їхні телеграми. Москва готується до продовження у владі цієї групи після неминучої поразки», — зауважив Піонтковський.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>