Влада Бєлгорода заявила про масовану атаку безпілотників

Про це повідомляє губернатор Бєлгородщини Гладков.

Жителі Бєлгорода повідомляють, що в районі 23:40 вівторка, 23 травня, у місті прогримів дуже сильний вибух.

«Ніч пройшла не зовсім спокійно. Була велика кількість атак безпілотних літальних апаратів. Здебільшого ППО впоралася, але є пошкодження у Бєлгороді, Борисівському районі, Білгородському районі: легковий транспорт, приватні будинки, адміністративні будівлі», — написав Гладков.

Він повідомив, що у Грайворонському окрузі пошкоджено газопровід, триває пожежа. Також відбувається відновлення електричних мереж, які постраждали під час заходу диверсійно-розвідувальної групи. За даними губернатора, у лікарнях перебуває 9 людей: 3 особи у реанімації у тяжкому стані, 6 осіб уже у відділеннях.

«Також надійшла додаткова інформація з Яковлівського округу. Вночі з безпілотників двічі було скинуто вибухові пристрої у селищі Томарівка на дві адміністративні будівлі», — додав Гладков.

  • 22 травня легіон «Свобода Росії» та Російський добровольчий корпус заявили, що звільнили населені пункти Козинку та Гора-Подол Бєлгородської області РФ у рамках створення демілітаризованої зони на кордоні з РФ, а до Грайворона зайшли передові загони. В регіоні запровадили режим контртерористичної операції та евакуюють ядерні боєприпаси.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>