ППО України збила 17 російських ракет

Уночі на 18 вересня російські війська здійснили атаку на Україну, використовуючи ударні безпілотники «Shahed-136/131» і крилаті ракети типу Х-101/Х-555/Х-55. Про це повідомлено пресслужбою Повітряних сил.

За інформацією від Повітряних сил, ці атаки були здійснені з двох напрямків: з Приморсько-Ахтарська в Російській Федерації та з мису Чауда на окупованому Криму.

«Загалом було зафіксовано 24 ударних безпілотника, які прямували в напрямку Миколаївської та Одеської областей. 18 з них було успішно знищено засобами протиповітряної оборони в ході їхнього маршруту», — повідомляється в офіційному звіті.

Повітряні сили також додають, що ворожі війська виконали пуски крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, розташованих в Волгоградській області.

«Для цих пусків було задіяно вісім літаків, і загалом було зареєстровано 17 пусків крилатих ракет типу Х-101/Х-555/Х-55. Всі 17 ракет було успішно знищено за допомогою засобів Повітряних сил в межах Дніпропетровської, Полтавської та Хмельницької областей», — заключають військові.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>