Росіяни намагаються оточити Авдіївку

Російські окупанти намагалися атакувати на Авдіївському, Бахмутському, Куп’янському, Лиманському, Мар’їнському, Шахтарському та Запорізькому напрямку, загалом за добу на фронті відбулося близько 80 бойових зіткнень — зведення Генштабу ЗСУ станом на 6 ранку 25 жовтня у Facebook 

«Протягом минулої доби відбулося близько 80 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 51 авіаційний удар, здійснив 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах… Є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоквартирні та приватні житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура».

У зоні відповідальності ОСУВ «Таврія» на Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, активно застосовує авіацію, але українські воїни стійко тримають оборону та завдають ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії окупантів в районах Степового, Авдіївки, Сєверного, Невельського Донецької області, де силами оборони відбито понад 10 атак росіян.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили близько 10 атак окупантів в районах населених пунктів Богданівка, Кліщіївка, Андріївка Донецької області. В той же час, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

В зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку українські воїни відбили близько 10 атак ворога біля Синьківки та Іванівки Харківської області.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>