ЗСУ підтвердили, що 4 січня вразили російський склад боєприпасів у Криму

Про це повідомили в телеграм-каналі СтратКому ЗСУ.

Українські війська вразили склад боєприпасів у Первомайському.

«Вдень 4 січня підтверджено враження Збройними силами України складів боєприпасів поблизу с.Первомайське в тимчасово окупованому Криму», — йдеться в повідомленні.

Що передувало

4 січня в тимчасово окупованому Криму повідомили про вибухи в Севастополі та Євпаторії. У ЗСУ підтвердили прильоти, міноборони РФ написали про збиття 10 ракет.

«Губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв розповів, що в місті нібито працювала російська протиповітряна оборона і «збито кілька цілей» та зафіксовано падіння осколків.

Атаку на тимчасово окупований Крим та влучання у військові об’єкти опосередковано підтвердив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Він зазначив, що 2 січня міністерство брехні РФ відзвітувало про ураження російськими ракетами «бункера із заступником головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев’ятьма генералами ЗСУ».

«Привіт окупантам у Криму! Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4 січня і вкотре дякую  пілотам Повітряних сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу», — наголосив генерал.

Також агенти партизанського руху «Атеш» провели дорозвідку військової частини зв’язку поблизу Євпаторії, по якій було завдано ракетний удар.

«Агенти повідомляють таку інформацію: було вражено пункт управління, який відповідав за захищений канал зв’язку з Кремлем, і в тому числі за координування ППО всього півострова. Мінус РЛС», — йдеться в повідомленні.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>