Чому варто обрати криптовалюту Dash як складову інвестиційного портфелю?

Головна особливість інвестиційного портфелю – диверсифікованість. Якщо ви інвестуєте частину коштів в Bitcoin та інші проєкти, варто звернути увагу і на альтернативне, проте цікаве рішення. Dash – криптовалюта, яка представлена у ролі аналога ВТС, проте з суттєвою відмінністю у вигляді вирішених актуальних користувацьких проблем. Сьогодні трейдери та інвестори віддають перевагу токену завдяки його унікальним особливостям, які здатні забезпечити приватність, ефективність та доступність використання.

Чому Dash популярний на цифровому ринку: особливості проєкту

Вирішення придбати будь-яку криптовалюту, у тому числі і монету Dash, пов’язане з рядом факторів, які слід враховувати. Важливо зазначити, що інвестиції в цифрові монети мають свої ризики, і ринкові умови можуть змінюватися. Ключові особливості Даш як валюти-аналога ВТС:

  • Підтримка високого рівня приватності транзакцій.

Функція PrivateSend дозволяє користувачам здійснювати приватні транзакції. Для цього необхідно лише обрати підходящий тип операції з монетою Даш.

  • Моментальні перекази.

Функція InstantSend дозволяє виконувати моментальні транзакції без шкоди надійності фінансових операцій.

  • Мастерноди.

Система мастернод та Dash Treasury надає користувачам валюти Даш право голосу під час прийняття рішень та розподілу коштів на розвиток мережі. Таким чином система стимулює активність учасників спільноти.

  • Активний розвиток.

Команда розробників Dash працює над різними ініціативами, такими як програма Dash Evolution. Вона спрямована на полегшення використання криптовалюти. Активний розвиток – це позитивний фактор, який може впливати на майбутню цінність Dash монети.

  • Гібридний механізм консенсусу.

Використання гібридного механізму консенсусу з PoW та мастернодами забезпечує більшу безпеку та децентралізацію.

Ризики інвестування в проєкт

Dash – валюта, яка широко відома серед цифрового простору, проте криптопроєкт ще не мав такого партнерства, яке б чітко сформувало подальші перспективи токену, порівняно з впровадженням та прийняттям Bitcoin. Окремої уваги заслуговує система мастернод, яка може призвести до централізації управління, що розхитає управління проєктом.

Монета Dash, курс якої зафіксований на рівні $27,30, забезпечує високу анонімність переказів, проте при необхідності можна відстежити походження токенів, що й приведе до одержувача. Разом з цим, варто зазначити, що проєкт кидає виклик ВТС та пропонує рішення, які відповідають на запити сучасних користувачів. Саме тому токен можна придбати на популярних торгових майданчиках.