Девід Лінч анонсував загадковий проєкт, фанати припускають, що йдеться про продовження «Твін Пікс»

Про це пише NME.

Американський режисер та музикант Девід Лінч уперше з грудня 2022 року поширив допис у X, в якому поділитися тизером. Коротке відео анонсує новий загадковий проєкт, який готується випустити режисер.

«Пані та панове, щось відбувається… щоб ви могли побачити та почути. І це станеться 5 червня», — сказав Лінч у 22-секундному відео.

Раніше режисер натякав, що у серіалу «Твін Пікс» буде більше серій, наголошуючи, що одна з сюжетних ліній «кличе».

Серіал, що виходив у 1990-1991 роках, повернувся в 2017 році на екрани через 26 років після його завершення. Відтоді шанувальники сподівалися на четвертий сезон. Сам Лінч не виключав імовірність виходу ще одного сезону, а Showtime поділилися, що хотіли б екранізувати більше епізодів. Зірка серіалу Кайл Маклаклен, виконавець головної ролі, також заявив, що четвертий сезон культового телешоу «безумовно можливий».

Але версія про перезапуск «Твін Пікс» не єдина. В інших новинах на початку цього року зауважували, що був знайдений майже дописаний сценарій для продовження «Дюни» Девіда Лінча, яку він зняв у 1984 році. Сценарій демонструє, що могло б статися, якби плани режисера щодо трилогії реалізувалися.

Сценарій у липні 2023 року знайшов автор книги «Шедевр у безладі: «Дюна» Девіда Лінча» Макс Еврі, коли працював над своїм твором. Еврі схвально відгукнувся про цей сценарій Лінча, сказавши: «Він також знайшов спосіб розповісти складну історію роману Герберта «Месія Дюни» 1969 року, що є найменш кінематографічною книгою з серії. Для когось це може здатися святотатством, але «Дюна 2″ Лінча перевершила б книгу Герберта — і була б справді чудовим фільмом».