У Трампа конкретизували його бачення закінчення війни РФ проти України

У штабі кандидата в президенти США Дональда Трампа на запит «Голосу Америки» розповіли, що пріоритетом його потенційного другого терміну буде якнайшвидше закінчення війни між Росією та Україною, але європейські країни мають робити більший внесок в підтримку безпеки — письмова відповідь директора із комунікацій виборчого штабу Трампа Стівена Ченга на запит «Голосу Америки», передає «Європейська правда»

«Президент Трамп неодноразово заявляв, що ключовим пріоритетом його другого терміну буде якнайшвидше домовитися про припинення російсько-української війни. Президент Трамп вважає, що європейські країни повинні сплачувати більшу частку витрат, пов’язаних із конфліктом, оскільки США заплатили значно більше, що несправедливо стосовно наших платників податків».

Як зазначено у листі, Трамп «зробить усе необхідне, щоб відновити мир і відновити американську силу та стримування на світовій арені».

У штабі називають Трампа «єдиною людиною», яка може закінчити війну РФ проти України, і зазначають, що вона б не почалась, якби він був президентом.