Японія відкриє в Україні торгове представництво

Про це повідомляє Міністерство економіки України.

Згідно з повідомленням, відкриття представництва прискорить впровадження японських технологій в Україні та відкриє нові ринки для продукції японських брендів, яка вироблятиметься у нашій країні.

Як зазначив заступник міністра економіки України, торговий представник України Тарас Качка, відкриття офісу JETRO в Україні є «стратегічним кроком», який став можливим завдяки продуктивним переговорам з японським урядом. За його словами, це «знаменує собою початок нової ери співпраці» між Японією та Україною.

«Ми прагнемо створити привабливе бізнес-середовище, яке буде залучати японські інвестиції та сприятиме міцному партнерству між українськими та японськими компаніями», — наголосив Качка.

Він додав, що Японія планує надати 188 млн доларів на підтримку проєктів економічного відновлення України. Серед пріоритетів України – енергетика, ЖКГ, критична інфраструктура, гуманітарне розмінування та підтримка бізнесу.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>