Адель оголосила, що візьме «неймовірно довгу» перерву від музики

Про це пише NBC News.

36-річна популярна британська співачка й авторка пісень Адель під час останнього виступу в резиденції в Мюнхені повідомила, що проведе ще пʼять тижнів шоу в Лас-Вегасі, а потім візьме перерву від музики і концертів.

Останні кілька років для музикантки були надзвичайно насиченими. Вона дала низку концертів у США та за кордоном. Виступаючи 31 серпня в Мюнхені, вона звернулася до шанувальників з емоційною промовою про перерву. Адель подякувала своїм фанатам за те, що вони прийшли подивитися на її виступ.

«Я не найкомфортніша виконавиця, я знаю це, але мені це дуже… добре вдається. І мені дуже подобається виступати вже майже три роки. Це найдовший період, протягом якого я коли-небудь виступала, і, ймовірно, найдовший, протягом якогось я коли-небудь ще виступатиму», — сказала співачка.

Її концерти в Мюнхені мали стати завершальними для цьогорічного туру. Проте через проблеми зі здоровʼям артистці довелося перенести виступи в Лас-Вегасі з березня на листопад.

«У мене ще рівно п’ять тижнів шоу. Але після цього я не побачу вас неймовірно довго. І я буду любити вас всім серцем протягом усієї цієї перерви. І я буду згадувати про ці шоу та всі шоу, які я провела за останні три роки», — виголосила Адель зі сцени.

Вона повторила, що її виступи в резиденції займають особливе місце в її серці.

«Це було неймовірно. Мені просто потрібен відпочинок. Я провела останні сім років, будуючи для себе нове життя, і хочу жити ним зараз», — поділилась співачка.