10+ найкращих сайтів спортивних ставок BNB — букмекерські ставки Binance Coin

  
Існує безліч сайтів ставок на спорт, які дозволяють гравцям грати за допомогою Binance coin (BNB). Широке визнання BNB цими платформами не дивно, враховуючи зростаючу популярність токена. 

На тлі цієї розробки ми зібрали, переглянули та склали рейтинг усіх найкращих сайтів спортивних ставок BNB. Космобет пропонує своїм користувачам цікаві розваги на будь-який смак. Отже, якщо ви прагнете отримати насолоду від швидкої та веселої азартної гри, цей посібник для вас!

1. Lucky Block – загалом найкращий сайт ставок на спорт BNB

Lucky Block — це найкращий сайт спортивних ставок BNB у 2024 році. Відтоді як у 2022 році букмекер BNB вийшов на ринок азартних ігор, букмекер BNB продовжує стрімко зростати. Тим часом архітектор швидкого підйому Lucky Block до вершини ставок на спорт не є надуманим.

Букмекер BNB спрощує ставки на спорт для гравців, запроваджуючи різноманітні ініціативи, що змінюють правила гри.  Серед численних особливостей букмекерської контори Lucky Block є опція «карта ставок». Ця функція надає гравцям основні моменти всіх доступних варіантів гри, що дозволяє їм робити кращі прогнози.

Гравці, які скептично ставляться до варіанту гри, можуть вивчити сегмент каналу ставок, щоб отримати мотивацію у виборі своїх ігор. Певною мірою функція каналу ставок на Lucky Block підвищила шанси гравців на великий виграш. 

Крім того, цей букмекерський букмекерський букмекер є величезним, тому гравцям надається широкий вибір варіантів ставок на спорт та кіберспорт. У спортивному сегменті ви можете робити ставки на передігрові та живі опції на футбол, футбол, баскетбол, дартс, снукер, волейбол, теніс та багато інших. Функція перед грою в букмекерській книзі дозволяє гравцям робити ставки на варіанти ставок до початку матчу.

Навіть якщо ви втрачаєте можливість зіграти до початку спортивної події, ви все одно можете грати за допомогою опції ставок live. Так само категорія кіберспорт дозволяє робити ставки на такі цікаві ігри, як League of Legends, FIFA та Counter-Strike. Доповнюючи інноваційний ігровий досвід, Lucky Block має добре продуманий інтерфейс, який дозволяє вам досліджувати всі ці ринки ставок без будь-яких перешкод. 

Безперечно, ви не можете дозволити собі пропустити дивовижні послуги, які надає цей букмекер. Lucky Block розуміє це і тому прийняв Telegram, щоб усі учасники ставок, незалежно від їхньої юрисдикції, могли досліджувати його приємні ринки спортивних ставок. Завдяки цьому вам знадобиться лише кілька секунд, щоб розпочати роботу з Lucky Block. 

Так, шлях Telegram від Lucky Block дозволяє гравцям отримувати доступ до платформи без створення облікового запису чи проходження процесу KYC. Завдяки цьому неперевершеному рівню доступності бот Telegram допомагає гравцям подолати географічні та нормативні перешкоди.

Незважаючи на те, що Lucky Block, безсумнівно, є одним із найкращих веб -сайтів для азартних ігор із підтримкою VPN , гравці з юрисдикцій із суворими правилами ставок віддають перевагу його каналу Telegram. Це швидше і простіше, а також допомагає краще приховати особу гравців від третіх осіб. Перегляньте наш огляд Lucky Block, щоб дізнатися більше. 

Тим часом, у рамках своїх зусиль із подальшого захисту особистих і фінансових даних гравців, Lucky Block підтримує BNB разом з іншими криптовалютами. Завдяки інтеграції WalletConnect учасники ставок можуть вносити та знімати свої виграші за допомогою Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ERC-20), USD Tether TRC-20 (USDT), Tron (TRON), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Lucky Block (LBLOCK) і Solana (SOL). 

Незважаючи на це, Lucky Block частково підтримує фіатні депозити через платіжні продавці, такі як Visa. Фіатний платіжний канал букмекера дозволяє гравцям купувати BNB та інші підтримувані криптоактиви за допомогою гривень. Після вашого першого депозиту як нового користувача Lucky Block привітає вас 200% бонусом до ₴400 000.

На додаток до вітального бонусу на Lucky Block, сайт ставок на спорт винагороджує як нових, так і існуючих користувачів 8000 гривень щотижня за програмою оновлення понеділка.  Бонусна лінійка Lucky Block не закінчується вітальним пакетом та ініціативою Monday Reload.

Відома букмекерська контора має програму лояльності, яка винагороджує існуючих гравців за їх відданість. Щедра програма складається з 11 захоплюючих категорій захоплюючих бонусів. Очікується, що учасники ставок просуватимуться по категоріях залежно від своїх зобов’язань перед букмекером.

Щоб перейти з одного рівня на інший у програмі лояльності, учасники ставок повинні набрати певні бали. Тим часом ставка вартістю 45 гривень приносить вам 6 балів. Найнижчим рівнем у програмі лояльності Lucky Block є «Початківець криптовалютний гравець». Для переходу на наступний рівень; позначений як «Rookie Chain Roller», ви повинні набрати до 900 очок.

Так само ви повинні мати до 75 000 000 балів лояльності, щоб досягти найвищого рівня, тобто «Master Lucky Blocker». Винагороди в програмі лояльності змінюються залежно від збільшення балів на кожному рівні. 

плюси

  • Дивовижний вітальний бонус.
  • Програма лояльності.
  • Дружній інтерфейс.
  • Немає KYC.
  • Великий варіант оплати.
  • Доступно через Telegram.

2. Mega Dice – винагородна VIP-програма

Ми поставили Mega Dice високо в цьому списку найкращих сайтів спортивних ставок BNB через його елегантний дизайн. Між тим, дружній інтерфейс Mega Dice не є тією функцією, яка заслужила Mega Dice місце в цьому списку. Ми визнаємо, що букмекерській конторі також вдалося залучити більше користувачів порівняно з основними аналогами завдяки розкішній системі бонусів.

Mega Dice зазвичай обсипає гравців чудовими бонусами, що дозволяє їм заробляти, не роблячи ставок. Бонусна система цієї провідної спортивної книги BNB винагороджує як нових, так і існуючих користувачів.  Для нових користувачів Mega Dice пропонує вітальний бонус у розмірі 200% до 1 BTC. Однак, щоб насолодитися цією спокусливою привітальною перевагою, ви повинні внести до 800 гривень протягом перших 30 днів після реєстрації на платформі.

Вітальний бонус також підтримується пакетом Monday Reload, який винагороджує гравців на основі їх депозиту на платформі в кінці кожного тижня. Гравці, які роблять депозит від 2250 до 8955 гривень, отримують бонус у розмірі 30%. Тим часом депозити понад 45000 гривень також приваблюють фіксований бонус у 22500 гривень. 

У рамках великої бонусної системи Mega Dice тепер має програму лояльності. Спортивна книга BNB за допомогою програми лояльності винагороджує гравців за відданість своїй платформі, надаючи їм чудові бонуси. Так само, як і Lucky Block, програма лояльності Mega Dice поділена на 11 категорій, у кожному сегменті яких є безліч бонусів.

Програма лояльності базується на балах, і учасники можуть переходити між 11 рівнями лише на основі накопичених балів. Крім того, ставка вартістю 45 гривень принесе гравцям 6 очок, і кожен гравець починає з найнижчого рівня; «Ролер для початківців».

Ви повинні мати до 75 000 000 балів лояльності, щоб досягти зеніту програми. У міру просування по рівнях програми до найвищого рівня; Ultimate Champion Roller, Mega Dice винагородить вас чудовими бонусами залежно від вашої категорії. Приголомшлива бонусна система спортивної книги BNB підтримується широкими можливостями ставок.

Mega Dice пропонує одні з найкращих шансів на такі спортивні та кіберспортивні ігри, як футбол, футбол, теніс, баскетбол, FIFA, Call of Duty, Rocket League та багато інших. Щоб дізнатися більше про всі ці варіанти ставок, прочитайте наш огляд Mega Dice .

На даний момент Mega Dice не підтримує депозити та зняття коштів у BNB. Але ми оцінюємо букмекера в цьому списку, оскільки є вагомі ознаки того, що він незабаром забезпечить підтримку токена. Деякі з криптовалют, які зараз приймаються на платформі, це Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ERC-20), USD Tether TRC-20 (USDT), Tron (TRON), Ripple (XRP), Cardano (ADA) і Solana (SOL). 

Крім того, відомий букмекер має опцію фіатно-криптодепозиту, яка дозволяє вам придбати криптоактиви за допомогою фіатс через платіжні продавці, такі як Visa, Master Card, MoonPay та Apple Pay. 

Mega Dice вважається першою ліцензованою спортивною книгою Telegram. Спортивна букмекерська компанія BNB співпрацювала з Telegram, щоб надати гравцям доступ до неймовірних ігрових можливостей.

Завдяки підтримці Telegram гравці можуть користуватися необмеженим доступом до Mega Dice, не створюючи обліковий запис і не виконуючи жодних вимог KYC. Гравці з обмежених зон можуть отримати доступ до сайту спортивних ставок BNB через Telegram, що допомагає їм подолати географічне та регуляторне ембарго. 

плюси

  • Перший регульований сайт ставок Telegram.
  • Великий варіант оплати.
  • Дружній інтерфейс.
  • Широкий вибір варіантів ставок.
  • Апетитні бонуси.

мінуси

  • Жорсткі умови вітального бонусу.

3. BC.Game – визнано Аргентинською футбольною асоціацією

BC.Game — це ще один найкращий сайт спортивних ставок BNB, який не варто випускати з уваги. Букмекер широко відомий у світі ставок онлайн. Завдяки своєму величезному впливу в індустрії ставок на спорт, BC.Game підписала спонсорську угоду з Аргентинською футбольною асоціацією (AFA). Угода про партнерство з AFA з’явилася напередодні Чемпіонату світу з футболу 2022 року в Катарі. 

Таким чином, збірна Аргентини піднялася до світового призу, що, у свою чергу, підвищило репутацію BC.Game. Відтоді платформа набирала обертів, зарекомендувавши себе як відомий сайт спортивних ставок BNB. Він має широкі можливості оплати, які не обмежуються лише токеном BNB.

BC.Game підтримує понад 60 криптовалют. Крім того, на сайті спортивних ставок є стейблкойн BCD, прив’язаний до гривні.  Крім того, наявність широких варіантів оплати на BC.Game допомогла гравцям робити депозити та знімати гроші швидко та зручно. Між тим, він взагалі не підтримує фіат.

Тим не менш, відсутність фіатних платежів не заважає гравцям грати на BC.Game. Відомий букмекер описується як один із найкращих сайтів ставок Web3 і зумів залучити патронаж гравців через свій дружній інтерфейс.  BC.Game має зелено-чорний дизайн, який дозволяє чітко бачити мітку кожного сегмента на платформі.

Завдяки чудово розробленому інтерфейсу букмекерська контора усунула будь-які помилки, які можуть виникнути через розбіжність кольорів або погане маркування. Більше того, дружній інтерфейс допоміг гравцям безперешкодно досліджувати букмекера. 

Тому можна з упевненістю стверджувати, що зелено-чорний інтерфейс дозволяє гравцям досліджувати сайт спортивних ставок BNB за будь-яких перешкод. Таким чином, за відсутності будь-яких невдач, ви можете насолоджуватися дивовижним досвідом ставок на спорт на BC.Game завдяки величезним можливостям гри. 

Крім того, ви можете робити ставки на коефіцієнти перед грою та під час гри на найкращі спортивні та кіберспортивні ігри. Спортивна книга BNB пропонує апетитні шанси на такі популярні види спорту, як американський футбол, футбол, теніс, баскетбол, регбі, гольф, формула-1, бадмінтон, хокей, крикет тощо.

Крім того, категорія кіберспорту пропонує альтернативні варіанти ставок у таких іграх, як Efighting, Ebaseball, NBA 2K, Penalty Shootout і FIFA. Щоб дізнатися більше, перегляньте наш огляд BC.Game .

Коли ви зробите свій перший депозит на BC.Game, ви отримаєте привітальний бонус у розмірі 240%. Водночас система бонусів на BC.Game винагороджує не лише нових користувачів. Існуючі клієнти також можуть отримувати пільги та бонуси через VIP-клуб і партнерську програму платформи.

Перша гра в букмекерській книзі BC.Game автоматично кваліфікує користувачів до бронзового рівня програми лояльності платформи. Як і в будь-якій іншій програмі лояльності, чим більше ви граєте на BC.Game, тим вище ви піднімаєтеся, поки не досягнете найвищого рівня; діамант. 

плюси

  • Хороша репутація.
  • Партнерство з AFA.
  • VIP програма.
  • Вітальний бонус 240%.
  • Підтримує більше 60 криптовалют.

4. Cloudbet – гібридна система розподілу доходів

Cloudbet посідає високе місце в цьому списку найкращих сайтів спортивних ставок BNB завдяки своїй щедрій системі бонусів. Букмекерська контора нагороджує нових користувачів 100% вітальним бонусом, який може зрости до 5 BTC. Без сумніву, цей захоплюючий вітальний бонус сприяв зростанню популярності Cloudbet серед гравців.

У тому ж ключі вітальний пакет підтримується потужною програмою лояльності. Програма лояльності на Cloudbet має 6 категорій, а саме бронзу, срібло, золото, смарагд, сапфір і рубін.  Кожен рівень у програмі лояльності має свою унікальну винагороду. Гравці можуть отримати більше нагород, проходячи рівні.

Щоб швидко просуватися в рейтингах лояльності, ви повинні приділяти більше часу та ставок Cloudbet. Крім того, сайт спортивних ставок BNB також пропонує гравцям можливість стати партнером через свою партнерську програму. Ставши афілійованим партнером, ви автоматично перейдете з простого учасника ставок на сайт до прибуткового партнера. 

Як партнер Cloudbet ви маєте шанс пасивно заробляти за допомогою стратегії гібридної частки доходу та комісії на основі обороту. Спортивна книга BNB дозволяє гравцям заробляти до 30% прибутку, отриманого від рефералів. Таким чином, реферальна програма надає гравцям величезну можливість заробляти на Cloudbet, не роблячи жодної ставки. Так само це залучило до платформи любителів спортивних ставок. 

Подібним чином, букмекери намагаються грати на Cloudbet, щоб насолодитися вигідними варіантами ставок на спорт. Букмекерська контора має широкий вибір ставок, які поширюються на спорт, кіберспорт і віртуальні ігри. Ви можете робити ставки перед грою та під час гри на такі популярні види спорту, як американський футбол, баскетбол, футбол, бейсбол, теніс, крикет та багато інших.

Популярні ігри в кіберспорті на Cloudbet: Counter-strike, Dota 2, Fifa, League of Legends, NBA2K, Overwatch, Rainbow Six, Starcraft, Valorant тощо. 

Окрім підтримки BNB, Cloudbet також приймає криптоактиви, такі як Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Tether (USDT), Circle (USDC), DogeCoin (DOGE), Litecoin (LTC) та багато інших. Тим часом, на відміну від деяких аналогів у цьому списку, Cloudbet вимагає від вас пройти обов’язковий процес KYC, щоб розпочати роботу.

Це означає, що процес реєстрації може зайняти деякий час. Тривала вимога виконання процедур KYC обмежує доступ до платформи.  Незважаючи на це, Cloudbet бореться за безпеку користувачів. Букмекерська контора BNB використовує технологію шифрування SSL для захисту рахунків гравців.

Таким чином, впровадження ініціативи шифрування SSL певною мірою допомогло запобігти системним зламам і хакерським атакам на Cloudbet. Відомий спортивний букмекер також має зручний інтерфейс, який дозволяє гравцям без стресу переглядати його платформу. 

плюси

  • Надає пріоритет безпеці гравців.
  • Хороший інтерфейс.
  • Наявність віртуальних ігор.
  • Партнерська програма.

5. Betplay – до 200% вітального бонусу

Betplay зумів зміцнити свою репутацію як видатного сайту ставок на спорт BNB з моменту свого створення в 2020 році. Букмекерська контора була заснована компанією Lama Tech, Limidata, розташованою в Коста-Ріці. Ігрова компанія надає Betplay надійні механізми безпеки, такі як шифрування SSL і 2FA, щоб захистити дані користувачів і всю платформу від кібератак.

Тому, хоча ви насолоджуєтеся дивовижними варіантами спортивних ставок на Betplay, будьте впевнені, що ваші кошти на платформі в безпеці.  Betplay відомий своїми безмежними спортивними ставками. Провідна букмекерська контора пропонує одні з найкращих коефіцієнтів на спортивні та кіберспортивні ігри.

У опції спортивних ставок Betplay ви можете робити ставки на футбол, теніс, баскетбол, футбол, дартс, крикет, хокей і бокс. Крім того, ви можете насолоджуватися дивовижними шансами на такі кіберспортивні ігри, як FIFA, Counter-Strike, King of Glory, NBA 2K. З Betplay ви можете робити ставки на опції перед грою та live.

У цьому огляді ми вважаємо, що Betplay слід було зробити більше з інтерфейсом. Навігація по платформі може бути складною, особливо коли ви вперше вивчаєте її спортивну букмекерську контору. Спортивні та кіберспортивні ігри на платформі представлені значками без жодних позначок, які могли б легко вказати, який тип гри представляє значок.

За відсутності цієї функції маркування гравцям може бути неприємно вибирати спортивні та кіберспортивні ігри. Отже, насолода видатним досвідом ставок на спорт на Betplay може бути обмежена через відсутність міток, що підтримують значки гри. 

Тим не менш, Betplay має процвітаючу платіжну систему, яка доповнює прийняття BNB як засобу депозиту та зняття коштів. Ви можете здійснювати платежі в букмекерській конторі, використовуючи такі криптовалюти, як Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ERC-20), Tether (USDT), Circle (USDC) Shiba Inu (SHIB), Sandbox (SAND), Tron (TRON), Ripple (XRP) і Cardano (ADA).

Більше того, сайт ставок на спорт підтримує мережу Bitcoin Lightning Network, щоб забезпечити миттєве завершення транзакцій BTC.  На Betplay сміливо написано, що KYC не потрібен. Таким чином, розпочати роботу на сайті легко, оскільки вам не доведеться проходити сувору процедуру реєстрації.

Платформа має привабливу структуру бонусів, яка дарує новим гравцям 100% вітальний бонус до 1,5 BTC. Крім того, ваш другий і третій депозит також приверне вітальний бонус у розмірі 50% кожен, який може зрости до 1,2 BTC. Таким чином, ми можемо стверджувати, що вітальний бонусний пакет Betplay не має собі рівних. 

У рамках своєї дивовижної бонусної системи Betplay пропонує рейкбек і кешбек. Сайт спортивних ставок BNB щодня виплачує користувачам частину програної ставки. Щоденний рейкбек безпосередньо додає ваш доступний баланс щодня.

З іншого боку, пакет повернення грошей на Betplay повертає користувачам 10% їхніх щотижневих втрат. Повернення від кешбек бонусу автоматично відображають ваш баланс щочетверга до 13:00 UTC. Однак лише учасники рівня VIP Bronze 1 можуть скористатися кешбек бонусом. 

плюси

  • Привітальний бонус до 200%.
  • Програма лояльності.
  • Кешбек і рейкбек пакети.
  • Дружній інтерфейс.

мінуси

  • Обмежений бонус для учасників з низьким рейтингом.

6. Bitsler – дивовижні бонуси та повернення коштів

Коли ви думаєте про гру на найкращому сайті спортивних ставок BNB із великою спортивною книгою, Bitsler є одним із букмекерів, на якого ви можете покластися. Перш за все, платформа має режими ставок перед матчем і під час гри. Ще одна примітна особливість цієї відомої спортивної книги – доступність вигідних коефіцієнтів ставок, які поширюються на популярні види спорту.

На платформі спортивних ставок BNB ви можете робити ставки на футбол, футбол, теніс, пляжний волейбол, регбі, крикет, американський футбол, легку атлетику, гандбол, бейсбол, баскетбол, бокс, велоспорт, дартс, регбі та багато іншого.

Ми ставимо Bitsler високо в цьому списку, тому що його повний спортивний букмекер також підтримує кіберспорт. Кіберспортивний сегмент платформи пропонує варіанти ставок на такі цікаві ігри, як Counter-Strike, Dota 2, Call Of Duty, League Of Legends, Starcraft II, Rainbow Six, FIFA, Valourant, NBA 2K, Rocket League і Overwatch.

Пропонуючи розширений спортивний букмекер, Bitsler також гарантує, що гравці прийматимуть найкращі рішення щодо ставок. Платформа надає статистику щодо кожної події чи матчу, надаючи вам необхідні деталі, які можуть керувати вашим рішенням щодо ставок.

Тим часом Bitsler додає ініціативи з повернення грошей до свого спортивного та кіберспортивного сегментів, гарантуючи, що ви отримаєте значну частину програних ставок на його платформі. Подібним чином сайт ставок на спорт BNB має програму лояльності для VIP-класів, яка класифікує гравців на основі їх відданості платформі.

Чим вищий ваш рейтинг, тим більше шансів виграти рейкбек і призові скрині на Bitsler. Хоча більшість аналогів у цьому списку пропонують подібні бонусні пакети, букмекер виділяється тим, що ви можете вимагати рейкбек кожні дві хвилини. VIP-програма має п’ять (5) відмінних рівнів, а саме; бронза, срібло, золото, платина та діамант. 

Більше того, ви можете заробити більше бонусів на сайті BNB через конкурси XP. Подібним чином Bitsler винагороджує гравців за допомогою свого рідного токена; BTSLR. Ви також можете заробити більше бонусів у букмекера BNB за допомогою бонусних пакетів, таких як подія Billion Bets і погодинна лотерея.

У рамках своєї щедрості учасники ставок також можуть пасивно заробляти через реферальну та партнерську програму BNB. Під час нашого дослідження ми виявили, що Bitsler не має вітального бонусу для нових гравців.  Окрім того, наші висновки також показали, що букмекер підтримує широкий спектр криптоактивів.

Окрім підтримки BNB, ви також можете робити депозити та знімати кошти за допомогою безлічі криптовалют. Деякі з підтримуваних криптовалютних активів Bitsler: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Cash SV (BSV), Ripple (XRP), Dogecoin (DOGE), Bitcoin Gold ( BTG), Stratis (STRAT), Komodo (KMD), Lisk (LSK), Digibyte (DGB), Quantum (QTUM), Waves (WAVES), Stellar (XLM), Dash (DASH), ZCash (ZEC), Ethereum Classic (ETC), Neo (NEO), EOS (EOS) і TRON (TRX).

Початок роботи з Bitsler займе лише кілька хвилин, оскільки платформа не вимагає від вас виконання будь-яких вимог KYC. Крім того, ви можете отримати доступ до сайту спортивних ставок BNB за допомогою свого облікового запису Google. Однак команда Bitsler може вимагати, щоб ви надали деякі особисті дані та відповіли на кілька запитань KYC, перш ніж ви зможете зняти або зробити депозит на платформі.

Гравці, які віддають перевагу анонімним ставкам, можуть вважати це відпусткою. Певною мірою ми вважаємо, що ця невдача добре доповнюється чудовою системою бонусів і зручним інтерфейсом платформи. 

плюси

  • Дивовижні бонуси.
  • Сильна підтримка крипто.
  • Зручний інтерфейс.

мінуси

  • Для депозитів і зняття коштів потрібен KYC.

7. JackBit – розпізнавана ліцензія на ставки

JackBit , як і більшість перерахованих букмекерів, підтримує депозити та зняття коштів у BNB. Окрім BNB, він також приймає величезну кількість інших криптоактивів, таких як Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Tether (USDT), Dash (DASH), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Moreno (XMR), Tron (TRX) і Solana (SOL). 

Крім того, сайт спортивних ставок BNB трохи схиляється до фіатних ставок. JackBit дозволяє гравцям отримувати підтримувані криптоактиви через фіатні шлюзи, такі як Visa та Mastercard. Так само ви можете вивести свої виграші на платформі безпосередньо на свій банківський рахунок.

Великі можливості оплати Jackbit до певної міри доповнюються перевагою простоти. Сайт спортивних ставок BNB має добре продуманий інтерфейс, який використовує як мітки, так і значки, щоб керувати гравцями. Отже, ми можемо засвідчити, що хороший інтерфейс JackBit допоміг гравцям насолодитися чудовим досвідом ставок. 

Спортивна книга JackBit пропонує конкурентні шанси. Якщо ви розумно використовуєте шанси, ви матимете шанс отримати великі гроші за свої ставки, навіть якщо ви поставите невелику суму грошей. Букмекер BNB дозволяє гравцям робити ставки на ринках спорту та кіберспорту.

У категорії спортивних азартних ігор ви можете виграти великі ставки на американський футбол, футбол, теніс, баскетбол, дартс, бейсбол, бокс, бадмінтон, гольф і водне поло. Як і більшість спортивних букмекерів BNB у цьому списку, JackBit пропонує варіанти ставок перед грою та live.  У сегменті кіберспорту ви можете зробити ставку на такі цікаві ігри, як Counter-Strike, Dota 2, League of Legends, Valorant, Rainbow Six, Starcraft і Warcraft 3.

Незважаючи на те, що JackBit з’явився на ринку спортивних ставок у 2022 році, JackBit зумів переконати учасників ставок залишатися прив’язаними до його платформи через її акцент на безпеці користувачів. Букмекер BNB має визнану операційну ліцензію, надану Гральною радою Кюрасао. Подібним чином платформа ставок на спорт має ліцензію на електронні ігри, яка поширюється на її кіберспортивні ігри. 

Ви можете бути впевнені, що діяльність сайту ставок на спорт BNB добре регулюється, що свідчить про те, що платформа є надійною та законною. Крім того, репутація компанії, що керує JackBit, ще більше переконала гравців використовувати цю букмекерську контору. Не забувайте, що сайтом спортивних ставок BNB керує Ryker B.

Ця компанія продовжує оснащувати платформу потужними механізмами безпеки. Таким чином, JackBit вдалося відбити кібератаки, гарантуючи збереження даних і активів користувачів. 

Незважаючи на цікаві функції, JackBit не має належного вітального бонусу для своїх спортивних букмекерських контор. Нові користувачі платформи отримують лише безкоштовні обертання, які призначені лише для ігор у казино. Через відсутність вітального бонусу для гравців спортивна книга BNB спеціально розробила функції «Конструктор ставок і збереження/видалення/видалення» для користувачів.

Вищезазначені ініціативи не є бонусами. Натомість вони призначені для підвищення шансів користувачів на виграш. Загалом, система винагород і бонусів JackBit для спортивних ставок є дуже поганою. 

плюси

  • Хороша репутація.
  • Підтримує BNB та інші популярні криптовалюти.
  • Хороший інтерфейс.
  • Величезний спортивний букмекер.

мінуси

  • Без вітального бонусу.
  • Без бонусу за лояльність.

8. Vave – 100% кешбек спортивний бонус

Здатність Vave забезпечувати задоволення користувачам принесла йому місце серед провідних сайтів ставок на спорт. Він може похвалитися акуратно розробленим інтерфейсом, який підтримує легку навігацію, що робить його чудовим варіантом для новачків. Щоб доповнити свій простий у використанні інтерфейс, Vave має мобільну програму, оптимізовану для того, щоб дозволити гравцям робити ставки на свої улюблені спортивні ставки в будь-який час і в будь-якому місці. 

Завдяки цьому мобільному шлюзу гравцям, у тому числі новачкам, гарантовано захоплюючий і корисний досвід ставок. Додаток сумісний як з пристроями Android, так і з iOS, тож кожен може розпочати роботу на сайті кількома кліками. Окрім цього легкого шляху, Vave також пропонує чудову лінійку бонусів і рекламних акцій, якими можуть насолодитися гравці. 

Незважаючи на те, що це сайт для азартних ігор, він має окремий бонусний пакет для своєї спортивної книги. Як новачок на платформі, ви маєте шанс отримати 100% кешбек спортивного бонусу до 1 BTC після першого депозиту. Ця пропозиція дійсна протягом семи днів.

Окрім вітальної програми, Vave також має спеціальну VIP-програму для постійних гравців. Програма лояльності поділена на рівні. Ви можете просуватися по рівнях, регулярно роблячи та виграючи ставки на сайті.  Також існує 20% кешбеку від програшів, понесених кожним лояльним гравцем на Vave. Ви можете використовувати цю щедру пропозицію, щоб робити ставки на будь-якому з ринків ставок у спортивній книзі.

Не забувайте, що Vave, на відміну від інших букмекерів, охоплює всі популярні види спорту у світі, такі як футбол, теніс, хокей, регбі, крикет тощо. Ознайомившись із футбольним сегментом, ви знайдете можливості для ставок на такі відомі змагання, як Ліга чемпіонів УЄФА, Ліга Європи, Англійська прем’єр-ліга та багато інших.

За допомогою будь-якої з цих подій ви можете передбачити точні результати, результати тайму, авторів голів і багато інших можливостей, щоб збільшити свої шанси на великий виграш. Vave підтримує ставки в реальному часі, тобто ви можете зробити ставку на будь-яку подію по мірі її розвитку.

Крім того, коли справа доходить до надання хороших коефіцієнтів, Vave також стоїть високо, позиціонуючи його як один із найкращих сайтів спортивних ставок BNB. Щоб дізнатися більше про коефіцієнти, перегляньте наш огляд Vave Casino .

Подібним чином Vave приймає BNB разом з іншими відомими криптоактивами, такими як ETH, BTC, DOGE, TRX, LTC, USDT та іншими. Якщо у вас немає жодного з підтримуваних криптоактивів, вам не потрібно хвилюватися. Vave пропонує безліч сторонніх постачальників послуг, як-от MoonPay, щоб ви могли купувати криптовалюту за допомогою своїх кредитних карток. Мінімум, який ви можете внести на сайті, становить 800 гривень або еквівалент. 

плюси

  • Велика кількість ринків ставок на спорт.
  • VIP схема.
  • Зручний для користувача.
  • Наявність мобільного додатку.
  • Швидка система оплати.

мінуси

  • Гравці можуть робити свої депозити лише в криптовалюті.

9. Bovada – хороший мобільний досвід

Будучи одним із найстаріших сайтів спортивних ставок, Bovada створив собі міцну репутацію. Гравці вважають це хорошим варіантом завдяки тому, що він охоплює широкий спектр основних видів спорту. Доступні ринки ставок на спорт у букмекерській конторі включають дартс, баскетбол, теніс, гольф, велоспорт, футбол тощо. це ще не все! Букмекер також містить сегменти кіберспорту та віртуального спорту. 

Спортивна книга Bovada є відносно простою та добре деталізованою. Усі події, на які гравці можуть робити ставки, і їхні коефіцієнти зазвичай відображаються в режимі реального часу. Таким чином, ви можете робити одиничні та множинні ставки на результати спортивних подій, навіть коли вони розгортаються. Хоча участь у кількох ставках може зменшити ваші шанси на виграш, це дозволяє вам вигравати, якщо всі ваші прогнози правильні. 

Якщо ви обираєте Bovada, ви отримаєте 50% спортивного бонусу після вдалого першого депозиту. Цікаво, що цей вітальний бонус може досягати 10000 гривень. Він поставляється з 5-кратним перекиданням. Щоб отримати цей бонус, гравці повинні внести принаймні 800 гривень.

Крім того, депозит за допомогою криптовалюти, зокрема біткойна, також приваблює приголомшливий спортивний бонус у розмірі 75%. Тому гравці, які роблять свій перший депозит у біткойнах, мають більше шансів отримати цю дивовижну винагороду, ніж інші. 

Ще один спосіб заробити бонуси на Bovada – це залучати людей до платформи. Якщо друг, якого ви запропонували, зробить депозит, на вас чекає бонус у розмірі 200%. Щоб підбадьорити це, якщо запрошений стипендіат зробить перший депозит у криптовалюті, вам запропонують додаткові 3000 гривень, щоб дослідити його великі ринки спортивних ставок. 

Крім того, Bovada також має програму лояльності, яка гарантує гравцям задоволення від азартних ігор. Як і інші, сайт ставок сегментує свою схему лояльності на кілька рівнів. Ви можете розблокувати дивовижні бонуси, просуваючись цими рівнями. 

Тим часом зі стабільним підключенням до Інтернету ви можете досліджувати Боваду будь-коли. Він підтримує мобільні пристрої як Android, так і iOS, не залишаючи жодних своїх функцій. Це просто означає, що мобільна версія сайту ставок пропонує майже такий самий досвід азартних ігор, як і його настільний режим. Крім того, сайт дуже швидко завантажується на мобільних пристроях. 

Хоча Bovada ще не додала BNB до своєї платіжної системи, вже є ознаки того, що вона може зробити це незабаром. На даний момент він підтримує інші популярні варіанти, такі як Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash, USDT, Litecoin, Bitcoin SV та деякі інші. Bovada більш дружній з Bitcoin. Отже, можна з упевненістю називати його сайтом ставок на біткоіни. Ви можете переглянути наш посібник, щоб дізнатися більше про інші сайти азартних ігор з біткойнами . 

Крім того, Bovada також сумісний із традиційними методами оплати, такими як кредитні картки. Між тим, мінімальний депозит, який ви можете внести на сайті, залежить від способу оплати, який ви використовуєте. 

плюси

  • Хороший мобільний досвід.
  • Захоплюючі бонусні схеми.
  • Крипто-дружній.
  • Широкий вибір ставок на спорт і кіберспорт.

мінуси

  • Відсутність мобільного додатку.
  • Зняття коштів може тривати кілька годин.

10. BetOnline – Експрес-ставки 

BetOnline надає унікальні послуги ставок на спорт з моменту своєї появи в 2004 році. Його здатність бути в курсі тенденцій зробила його неймовірним середовищем для гравців, які можуть робити ставки на свої улюблені спортивні події. Незважаючи на те, що BetOnline є старим сайтом ставок, пріоритетом є простота. Він може похвалитися сучасним і зручним інтерфейсом, який полегшує для гравців навігацію всіма функціями за допомогою вкладок у верхній частині сайту. 

Ви також можете легко відстежувати свої ставки та дізнаватися про оновлені коефіцієнти в букмекерській книзі. Він містить квитанцію на екрані, щоб гравці могли ефективно керувати своїми ставками. Крім того, сегмент ставок на спорт налаштований таким чином, що дозволяє гравцям робити найрізноманітніші ставки.

Якщо ви переглядаєте спортивну книгу, ви напевно знайдете величезну кількість коефіцієнтів, які охоплюють такі популярні спортивні події, як футбол, бокс, баскетбол, регбі, крикет, бейсбол, автоспорт та багато іншого.  Ви можете брати участь у ставках live, екскурсіях і реквізитах на будь-якому з вищезгаданих ринків спортивних ставок.

Усі варіанти ставок доступні у вкладці меню спортивної книги. Щоб розпочати роботу з його функцією під час гри, натисніть вкладку «Ставки в реальному часі». На цій сторінці ви побачите широкий спектр подій у прямому ефірі за участю деяких популярних видів спорту на сайті. Крім опції ставок у прямому ефірі або під час гри, учасники ставок також можуть скористатися конструктором екскурсій, який підтримує кілька ставок в одному квитку, щоб сприяти масовим виплатам. 

Давайте зануримося в його бонуси та акції. Як і інші в цьому списку, BetOnline має унікальний спосіб винагороджувати своїх нових і постійних гравців. Якщо ви новачок, після першого депозиту ви отримаєте бонус у розмірі 50% до 40000 гривень. Однак цей бонус надається з 10-кратним поверненням, і його можна розблокувати, лише коли ви внесете мінімум 2200 гривень. Крім того, цей бонус не є автоматичним, тобто вам доведеться використовувати код (1000 BOL), щоб отримати його. 

Також є ще 25% бонус на депозит, який можна отримати після успішного другого депозиту на сайті азартних ігор. Щоб розблокувати цю нагороду, ви повинні внести принаймні 2000 гривень. Окрім того, BetOnline пропонує безкоштовну гру на суму 1000 гривень на ставки в реальному часі та ще 1000 гривень без ризику на ставки, зроблені гравцями.

Ви можете розблокувати безкоштовний бонус у розмірі 1000 гривень за свою першу програшну ставку в реальному часі та безризикову винагороду у розмірі 1000 гривень за першу програш на підставках для гравців. Тим часом ці щедрі пакети постачаються з 6-кратним поверненням. 

BetOnline підтримує прямі депозити в BNB і безліч інших варіантів криптовалют, таких як Bitcoin, Apecoin, Ethereum, Cardano, Bitcoin Cash, Shiba Inu, Ripple, Tether, Tron, Doge і Chainlink, серед інших. Його платіжна система настільки гнучка, що приймає фіатні депозити та зняття коштів за допомогою кредитних карток. Тим не менш, якщо ви робите депозити або знімаєте кошти за допомогою карток, майте на увазі, що вам доведеться сплатити комісію за транзакцію. 

плюси

  • Гнучка система оплати.
  • Десятки варіантів спортивних ставок.
  • Дивовижні бонуси.
  • Зручний інтерфейс.

11. Fairspin – великий вибір кіберспортивних ігор

Fairspin є законною букмекерською конторою, яка прагне покращити досвід ставок на спорт для гравців у всьому світі. Він охоплює не менше 2000 ринків ставок у традиційних видах спорту та кіберспорту. Проводячи понад 70 000 спортивних подій щомісяця, Fairspin, безсумнівно, став ідеальним середовищем для всіх гравців.

Деякі з популярних традиційних видів спорту, які охоплює азартна платформа, включають футбол, теніс, баскетбол, волейбол, настільний теніс, хокей, гандбол та багато інших.  Окрім традиційних спортивних ставок, Fairspin також пропонує великий вибір кіберспортивних ігор, як-от StarCraft, Legend of League, Dota 2 і Counter-Strike, щоб гравці могли отримати незабутні враження від азартних ігор. 

Маючи адресу електронної пошти, пароль і номер телефону, ви можете розпочати й насолоджуватися всіма дивовижними варіантами спортивних ставок на Fairspin. Він має ефективний шлях, який допомагає гравцям почати грати в азартні ігри в Інтернеті без проходження будь-якої суворої процедури реєстрації.

Крім того, як букмекерська контора, яка базується на криптовалютах, Fairspin приймає BNB разом з іншими криптовалютами, такими як Bitcoin, Ethereum, Tether, Litecoin, Tron, Ripple, Monero, Bitcoin Cash, Cardano, Zcash та деякі інші.  Для підтримки лінійки криптоваріантів Fairspin має власний токен TFS, який можна використовувати для ставок на будь-якому з ваших улюблених ринків ставок у спортивній книзі.

Ви також можете робити свої депозити у фіатних операціях за допомогою будь-якого з підтримуваних методів оплати. Примітно, що провідна букмекерська контора приймає прямі платежі за допомогою карт Visa. Перегляньте наш посібник, щоб дізнатися про інші сайти азартних ігор, які приймають платежі Visa . 

Ми оцінюємо Fairspin як один із найкращих сайтів спортивних ставок BNB завдяки його чудовому вітальному пакету, який поширюється на депозити від першого до чотирьох. По-перше, на відміну від багатьох інших у цьому списку, відомий азартний сайт зазвичай надає 30 бездепозитних безкоштовних обертань усім новим гравцям.

Коли ви зробите свій перший депозит на сайті, ви отримаєте 100% вітальний бонус у розмірі до 4000 000 гривень. Цей спокусливий бонусний пакет передбачає 25-кратну вимогу щодо ставок, і його можна отримати лише після депозиту в розмірі щонайменше 20000 гривень.  Другий і третій депозити в букмекерській конторі також приносять 75% бонусів разом із 30 безкоштовними обертаннями.

Що стосується четвертого депозиту, учасники ставок мають шанс отримати більший бонус у 200% і 50 безкоштовних обертань. Однак слід зазначити, що мінімум, який потрібно внести, щоб розблокувати ці вітальні пакети, становить 20000 гривень, і всі вони мають 25-кратні вимоги щодо ставок. 

плюси

  • Спокусливі вітальні бонуси.
  • Великий вибір видів спорту та кіберспорту.
  • Підтримує величезну кількість криптовалют.
  • Підтримує фіатні платежі.

мінуси

  • Обмежений у багатьох країнах, але до нього можна отримати доступ через VPN.

12.1xBit – ставки на біткойни з низьким рівнем ризику

Хоча спортивна книга 1xBit не є такою повною, як інші в цьому списку, вона все одно вважається захоплюючим середовищем для ставок. Гравці зазвичай переповнюють сайт, щоб зробити ставки на основні види спорту, особливо футбол, баскетбол, волейбол, ММА, крикет, гандбол, дартс тощо. Як один із найкращих сайтів спортивних ставок BNB, 1xBit дозволяє проводити кілька прямих трансляцій, щоб гравці могли робити ставки на кожну подію. 

З 1xBit вам не обов’язково бути професійним гравцем, щоб перетворити свої спортивні знання на прибуток. Він надає високонадійні спортивні ставки від експертів, щоб підвищити ваш рейтинг. Крім того, букмекерська контора також підтримує ставки на біткойни з низьким рівнем ризику, що дозволяє гравцям заробляти більше біткойнів. Немає сумніву, що цей захоплюючий набір функцій для ставок на 1xBit привернув тисячі гравців до його спортивної книги. 

Окрім великої кількості варіантів спортивних ставок, 1xBit також пропонує чималу кількість пропозицій щодо кіберспорту, на які гравці можуть робити ставки. Такі популярні ігри, як StarCraft II, Valorant, Dota 2, League of Legends і CS:GO, серед інших, доступні для тих, хто отримує задоволення від гри в кіберспортивні ігри. За межами цього сегмента гравці також можуть знайти безліч інших варіантів ставок на телешоу, прогнози погоди та багато іншого. 

Тим часом, як частина свого зобов’язання оптимізувати мобільні азартні ігри, 1xBit має мобільний додаток, який повністю оптимізований для пристроїв Android та iOS. Ця програма забезпечує чудову взаємодію з користувачем. Щоб розпочати роботу з 1xBit, вам потрібна лише адреса електронної пошти та надійний пароль. На відміну від Fairspin, 1xBit є лише криптобукмекером.

Окрім BNB, він підтримує інші популярні криптовалюти, такі як Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Cardano, Ethereum, USDT, Ripple, USD Coin, Zcash та багато інших.  Завдяки підтримці всіх вищезазначених криптоактивів депозити та зняття коштів на сайті є легкими та швидкими. Отже, не дивно, що десятки криптовалютних гравців продовжують відвідувати сайт щодня.

Незважаючи на те, що 1xBit має привабливий вітальний бонусний пакет, він включає низку умов. Щедрий пакет, який може доходити до 7 BTC, можна повністю розблокувати лише тоді, коли ви зіграєте в 40 разів більше свого банкролу протягом перших 30 днів після першого депозиту. 

Більше того, учасники ставок мають увімкнути функцію, визначену як «Брати участь у бонусних пропозиціях», щоб брати участь у будь-яких бонусних пропозиціях букмекерської контори. Що стосується вітального бонусу, то він розподіляється на перші чотири депозити. Окрім цього пакету, на сайті ставок також є інші рекламні пакети. Вони включають VIP-кешбек, щотижневі бонусні схеми тощо. 

плюси

  • Наявність мобільного додатку.
  • Він охоплює основні ринки ставок на спорт.
  • Цілодобова підтримка клієнтів.
  • Він підтримує велику кількість криптовалют.

мінуси

  • Бонуси на 1xBit надаються з суворими умовами.
  • Відсутність фіатних опцій.

13. MyStake – Бонус за перезавантаження спорту

Якщо ви шукаєте платформу для азартних ігор із великою кількістю ринків спортивних ставок, шукайте не далі, ніж MyStake . Незважаючи на те, що це нова букмекерська контора, вона пропонує широкий вибір популярних видів спорту, таких як американський футбол, футбол, баскетбол, теніс, бейсбол, хокей, волейбол, регбі, бокс, велоспорт, дартс, крикет тощо.

MyStake підтримує ставки в реальному часі, тобто гравці можуть робити ставки на будь-яку зі згаданих вище спортивних подій по мірі їхнього розвитку. Більше того, сайт обслуговує любителів віртуальних ставок та кіберспортивних ігор. Переглядаючи відділ віртуальних ставок, ви обов’язково знайдете захоплюючі варіанти, такі як футбольні ліги, баскетбол, кінні перегони, собачі перегони, теніс і бейсбол.

Любителі кіберспорту також можуть перевірити своїх постійних фаворитів у букмекерській книзі. Серед доступних ігор кіберспорту на сайті є Counter Strike, Dota 2, League of Legends, Valorant, Call of Duty, Rainbow Six і Starcraft. Для отримання додаткової інформації прочитайте наш огляд MyStake .

Щоб насолоджуватися всіма чудовими варіантами ставок, вбудованими в цю букмекерську контору, зареєструйтеся, використовуючи адресу електронної пошти, ім’я користувача та пароль. MyStake може не мати мобільного додатка, але він все ще може похвалитися мобільною версією, яка гарантує бездоганний досвід азартних ігор. За допомогою мобільного браузера ви можете отримати доступ до всіх функцій сайту в будь-який час і в будь-якому місці.

Тим часом MyStake наразі приймає лише криптовалютні платежі через біткойн. Не забувайте, що це новий сайт ставок, який все ще знаходить свої ноги в азартних іграх. Пізніше очікується, що він не лише включить BNB у свою платіжну систему, а й додасть інші альткоїни.

Окрім біткойнів, ви також можете внести чи вивести свої виграші на MyStake за допомогою фіатних коштів. Він підтримує велику кількість методів оплати, як-от MasterCard і Visa, щоб спростити платіжні платежі.

Як щедра букмекерська контора, MyStake пропонує низку акцій, щоб залучити новачків і підтримати існуючих гравців. Давайте зануримося в його вітальний бонус. Згідно з нашими висновками, MyStake зазвичай дарує новим гравцям 100% бонус у розмірі до 22500 гривень разом із безкоштовною ставкою 225 гривень після успішного першого депозиту. Щоб розблокувати цей бонус, учасники ставок повинні внести принаймні 800 гривень.

Інші акції на сайті включають безкоштовні ставки, 10% бонус лояльності, 35% спортивний бонус за перезавантаження, щотижневі безкоштовні обертання та безкоштовні ставки, 10% кешбек криптовалюти та багато іншого.

плюси

  • Хороший прийом і бонуси лояльності.
  • Комплексна спортивна книга.
  • Гнучка система оплати.

мінуси

  • Жодних прямих трансляцій.
  • Немає мобільного додатка.

13. Ставка – гнучка система оплати

Незважаючи на те, що ці гаманці зазнали 2025 мільйонів гривень, гравці все ще вірять у здатність Stake забезпечувати безпечні та корисні азартні ігри. Не забувайте, що атаку нібито організувала північнокорейська Lazarus Group.

Тим не менш, Stake, здається, не збентежилася невдачею і запевнила своїх користувачів, що постраждав лише невеликий відсоток його коштів. 

Окрім нещодавнього порушення безпеки, Stake пропонує величезну кількість варіантів ставок на спорт, зокрема футбол, баскетбол, бейсбол, крикет, волейбол, Формулу-1, хокей, перегони та крикет. Усі події, представлені в цій спортивній книзі, мають конкурентоспроможні коефіцієнти, які допомагають гравцям максимізувати свої виграші. На Stake також є сегмент ставок на кіберспорт із захоплюючими іграми, такими як Dota 2, League of Legends, StarCraft і Counter-Strike. 

Окрім можливостей для спорту та кіберспорту, Stake також дозволяє робити ставки на політичні ставки, тобто гравці можуть робити ставки на результати президентських виборів у всьому світі. Загалом, ви можете поставити принаймні на 100 результатів, якщо ви виберете Stake, таким чином позиціонуючи його як надійну спортивну книгу.

Тим часом Stake є одним із небагатьох азартних сайтів, які включили Telegram у свою екосистему. Це просто означає, що гравці тепер можуть отримати доступ до всіх дивовижних варіантів ставок на сайті незалежно від обмежень у їхніх юрисдикціях.

Більше того, інтегрувавши Telegram, Stake продемонструвала своє прагнення надавати гравцям миттєвий, простий і анонімний досвід азартних ігор. Тому не дивно, що він потрапив до нашого списку найкращих сайтів спортивних ставок Telegram . 

Якщо ви обираєте «Ставка», ви матимете право на вітальний бонус у розмірі 350% після першого депозиту. Як і деякі інші в цьому списку, Stake приймає Binance Coin і кілька інших криптоактивів, включаючи Shiba Inu, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Tron, Apecoin і Litecoin. Завдяки підтримці вищезазначених криптоактивів депозити та зняття коштів на платформі обробляються миттєво. 

Прагнучи задовольнити всі категорії гравців, Stake також приймає платіжні платежі. Більше того, він має службу підтримки клієнтів 24/7, яка гарантує, що гравці насолоджуються незабутніми враженнями від ставок. 

плюси

  • Відомий на ринку.
  • Великі можливості ставок.
  • Цілодобова підтримка клієнтів.
  • Великі можливості ставок.
  • Гарний вітальний бонус.

мінуси

  • Він вразливий до кібератак.

14. Sportsbet.io – швидке виведення коштів

Так само, як Stake, Sportsbet.io також є ботом Telegram для спортивних ставок. Таким чином, вам не потрібно брати участь у жодному процесі реєстрації, щоб насолодитися всіма захоплюючими варіантами ставок у цій спортивній книзі. Цікаво, що зробити ставку на Sportsbet.io так само просто, як надіслати текстове повідомлення. Це просто означає, що гравцям не обов’язково бути професіоналами, щоб повністю орієнтуватися в роботі бота.

Ми також вважаємо Sportsbet.io хорошим вибором для початківців і вже існуючих гравців через його здатність надавати швидкі та веселі азартні ігри. Без сумніву, букмекерська контора Telegram охоплює всі спортивні ринки, які доповнять ваш смак. Якщо ви переглядаєте спортивну книгу, ви зможете робити ставки на глобальні змагання з баскетболу, футболу, крикету, тенісу, гандболу, гольфу, хокею, волейболу та деяких інших. 

На Sportsbet.io також є сегмент, який дозволяє гравцям грати у віртуальні ставки. Ви можете робити свої депозити та знімати кошти на боті через BNB, XRP, ETH, DOGE, TRX, ADA, MATIC, LTC, USDC і BUSD. Крім того, Sportsbet.io підтримує фіат, особливо євро та ієну. Між тим, мінімальний депозит, який ви можете внести на цьому боті для ставок, залежить від вибраного вами способу оплати. 

Sportsbet.io ще не представив свого вітального пакету, але може похвалитися приголомшливою лінійкою бонусів лояльності для винагороди постійних гравців. Деякі з пакетів лояльності на боті включають передматчеві накопичувальні ставки, акції для кількох майстрів і VIP-схему. Щоб взяти участь у промо-акції з кількома майстерами, гравці повинні правильно передбачити результати деяких вибраних матчів. Кожен, хто зробить це правильно, виграє мультимайстер разом із 3000 mBTC. 

Також VIP-програма на Sportsbet.io поділена на сім рівнів. Кожен рівень містить дивовижні бонуси для гравців, щоб насолоджуватися гральними зусиллями на боті. Ви можете просуватися по рівнях, якщо регулярно граєте в азартні ігри. 

Без сумніву, Sportsbet.io заслужив наше визнання як один із найкращих сайтів спортивних ставок BNB завдяки своїй винятковій репутації в азартних іграх. Протягом багатьох років він уклав численні партнерські угоди з відомими клубами Англії та Бразилії. 

плюси

  • Доступно через Telegram.
  • Миттєві депозити та зняття коштів.
  • Широкі варіанти ставок на спорт.
  • Добре відображений інтерфейс.

мінуси

  • Відсутність вітального бонусу.

Що таке ставки на спорт BNB?

Спортивні ставки BNB — це інноваційний спосіб робити ставки на букмекерських конторах за допомогою Binance Coin. Прийняття цього нового виміру спортивних ставок стало результатом зростання популярності криптовалюти, особливо монети BNB, серед букмекерських контор. Гра з токеном BNB на спортивних букмекерських конторах надає гравцям завидну можливість здійснювати депозити та виводити гроші в найкоротші терміни. 

Оскільки BNB надає шлюз швидких платежів на підтримуваних букмекерських конторах, гравці прийняли його, щоб насолоджуватися безперебійним депозитом і зняттям коштів. Перевага гравців щодо каналів депозиту та зняття BNB тепер спонукає безліч сайтів ставок на спорт включити платіжну систему. Хоча деякі ігрові платформи в цьому списку ще не впровадили BNB у свої платіжні системи, немає сумнівів, що вони збираються це зробити незабаром. 

Тим часом головна актуальність спортивних ставок BNB полягає в тому, що ви можете робити депозити та знімати гроші з будь-якої точки світу. Можна з упевненістю сказати, що спортивні ставки BNB полегшили стрес, через який проходять гравці, намагаючись поповнити свої рахунки. З моменту свого запуску в 2018 році монета Binance набирала обертів і змогла знайти себе на ринку ставок на спорт.

Як ми вибираємо сайти ставок на спорт BNB

Сайти спортивних ставок BNB у цьому списку були обрані на основі кількох факторів. Хоча ми розуміємо, що існують різні платформи, які підтримують Binance Coin, ми зосередили наше дослідження на деяких ключових функціях.

Нижче наведено деякі з факторів, якими керувався наш вибір найкращих сайтів спортивних ставок BNB: 

Доступність

Ми надаємо першочергову увагу платформам для азартних ігор, які пропонують легкі, миттєві, необмежені та швидкі шляхи для гравців . Букмекери високого рейтингу, такі як Lucky Block, Mega Dice, Stake і Sportsbet.io, пропонують найкращий рівень доступності своїх анонімних спортивних букмекерських контор . Ці платформи використовують підтримку Telegram, щоб дозволити гравцям з усіх куточків світу досліджувати їхні спортивні букмекерські контори.

Інтерфейс

Так само ми враховуємо інтерфейс кожного сайту спортивних ставок BNB, створюючи цей список. З-поміж аналогів більшість із перелічених букмекерів мають прості та добре розроблені макети, щоб новачки могли легко орієнтуватися на своїх ринках ставок. 

Повна спортивна книга 

Більшість перерахованих нами сайтів спортивних ставок BNB мають велику кількість спортивних букмекерських ігор, які поширюються на спортивні та кіберспортивні ігри. Ці спортивні букмекерські заклади дають гравцям величезну можливість перетворити свої спортивні знання на прибуток. Ми рекомендуємо Mega Dice, Lucky Block і BC.Game як торгові точки, які варто розглянути, якщо ви шукаєте сайт спортивних ставок BNB із широкими можливостями ставок. 

Щедрі бонуси та акції

Більшість азартних платформ BNB, перерахованих у списку, пропонують спокусливі бонуси та рекламні акції, щоб гравці могли отримати задоволення від азартних ігор.

Наприклад, такі відомі букмекерські контори, як Lucky Block і Mega Dice, пропонують 200% вітальних пакетів для нових гравців, щоб максимізувати свої виграші. Крім того, ці платформи мають величезний набір бонусів лояльності для відданих гравців. 

Чи виділяються сайти ставок на спорт BNB на тлі традиційних букмекерських контор?

Немає сумніву, що традиційні спортивні букмекерські контори та букмекерські контори BNB мають свої слабкі та сильні сторони. Але ми вважаємо, що букмекери BNB набагато випереджають традиційні спортивні букмекерські контори через їхні ефективні платіжні шлюзи. Використовуючи BNB разом з іншими популярними криптовалютами, ці сайти дозволяють гравцям легко виконувати транзакції внесення та зняття коштів. 

Ще одна синонімічна особливість сайтів спортивних ставок BNB — це щедра бонусна система. Значна кількість цих сайтів містить багато бонусів, які відповідають пристрасті гравців. З іншого боку, на традиційних спортивних букмекерських конторах є мінімальні бонусні пакети, а іноді й зовсім відсутні.

Так само загальний досвід азартних ігор на сайтах спортивних ставок BNB є видатним порівняно з їхніми аналогами. Більшість букмекерських контор BNB оснащені хорошими зручними інтерфейсами, чудовим обслуговуванням клієнтів, статистикою ігор і даними, які допомагають приймати рішення щодо ставок.

Чи рекомендуємо ми сайти ставок на спорт BNB?

Усі сайти спортивних ставок BNB, які потрапили до нашого списку, довели свою здатність забезпечувати безпечні, швидкі та приємні ставки. Вони можуть похвалитися надійними спортивними книгами з неймовірними коефіцієнтами, які допомагають гравцям збільшити свої виграші. Більше того, ці платформи, зокрема Lucky Block і Mega Dice, віддають перевагу простоті, що дозволяє новачкам легко орієнтуватися в їхніх пропозиціях.

І Lucky Block, і Mega Dice доступні через Telegram. Завдяки цьому шляху вони продовжували захищати особисті дані гравців від третіх осіб. Крім того, платежі на цих сайтах здійснюються миттєво та без комісії.

Неможливо переоцінити важливість вибору букмекерської контори зі швидким виведенням коштів. Затримки виплат можуть призвести до невимовного розчарування та зіпсувати ваш досвід азартних ігор. Таким чином, ми рекомендуємо вам вибрати будь-яку з перерахованих букмекерських контор.

Тим часом у нас також є список найкращих казино BNB, який ви можете переглянути.

Як почати робити ставки з BNB

З BNB дуже легко почати робити ставки. Тому, якщо ви володієте деякими монетами BNB і хочете грати в азартні ігри онлайн, цей посібник для вас. Більше того, тим, хто ще не має своїх монет BNB, але прагне використовувати токен для онлайн-азартних ігор, також слід прочитати цей посібник до кінця. 

Крок 1. Виберіть перевірений і надійний сайт ставок на спорт BNB

З десятками сайтів спортивних ставок, які зараз працюють, зробити правильний вибір може бути важким завданням. Таким чином, ми рекомендуємо вам вибрати зі списку найкращих азартних сайтів BNB, представленого в цьому посібнику.

Lucky Block, наприклад, буде гарним вибором, якщо ви прагнете миттєвої, корисної та веселої азартної гри. 

Крок 2: Відкрийте рахунок або зареєструйтеся на вибраному сайті ставок

Якщо ви виберете Lucky Block, вам не доведеться брати участь у жодному процесі реєстрації. Як одна з найкращих платформ для азартних ігор без реєстрації , Lucky Block має інноваційний спосіб залучення новачків до своєї екосистеми. За допомогою його чат-бота ви можете розпочати роботу на сайті лише за допомогою свого імені користувача Telegram.

Ще одна перевага початку роботи з Lucky Block полягає в тому, що шлях Telegram усуває всі обмеження, які можуть зустрітися під час спроби грати в азартні ігри онлайн. 

Крок 3: Зробіть депозит

Lucky Block підтримує BNB разом з іншими криптовалютами. Тому поповнення рахунку на сайті відбувається швидко та легко. Якщо ви не є власником BNB, ви можете скористатися послугами третьої сторони, щоб купити, не покидаючи сайт. 

Крім того, ви також можете прив’язати свій гаманець до Lucky Block завдяки WalletConnect. Ми рекомендуємо вам використовувати надійного, безпечного та швидкого постачальника гаманців, як-от eToro , щоб покращити свій досвід ставок. 

Здійснюючи депозит на Lucky Block, натисніть на сайті функцію «Депозит» і виберіть BNB як спосіб оплати. На екрані з’явиться адреса. Скопіюйте цю адресу у свій приватний гаманець, щоб зробити депозит.

Крок 4: Почніть вивчати всі варіанти ставок у букмекерській книзі

Після успішного внесення депозиту на Lucky Block ви отримаєте спокусливий вітальний бонус. Ви можете використовувати цей бонусний пакет разом зі своїм депозитом, щоб робити ставки на будь-які спортивні події на сайті. 

Найкращі сайти ставок на спорт BNB – висновок

Немає сумніву, що BNB став одним із найпопулярніших варіантів криптовалютних платежів на сучасних платформах азартних ігор. У зв’язку з цією подією ми перевірили всі букмекерські контори, які прийняли токен як спосіб оплати, і ті, які планують включити його в майбутньому.

Після ретельного та об’єктивного огляду цих платформ ми вибрали найкращі серед них для нових і існуючих гравців. Тому, якщо ви шукаєте надійний і надійний сайт спортивних ставок, перегляньте всі бренди, згадані в цьому посібнику.  

Поширені запитання

Чи рекомендуємо ми сайти спортивних ставок BNB?

Так, ми рекомендуємо сайти спортивних ставок BNB, оскільки вони здатні забезпечити безпечні, швидкі та веселі азартні ігри.

Чи можете ви робити депозити та знімати кошти безпосередньо в BNB на Lucky Block?

Так, Lucky Block приймає BNB для прямих депозитів і зняття коштів.

Чи можете ви отримати доступ до Mega Dice у Telegram?

Так, Mega Dice є одним із небагатьох азартних сайтів, які прийняли Telegram. Отже, гравці можуть розпочати роботу на сайті за допомогою програми обміну миттєвими повідомленнями.