«Професійну армію росіяни майже втратили»: ЗСУ про ситуацію біля Торецька

Росіяни біля Торецька намагаються витіснити українські війська з їхніх позицій, проводячи регулярно штурми. Однак, професійна армія окупанта майже повністю вже знищена.

Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ Євген Ієвлєв в ефірі «Еспресо».

Також військовий заявив, що поблизу Торецька бойові дії та зіткнення можуть тривати ще місяцями. На цій ділянці фронту посадки часто переходять із рук в руки, але такий натиск РФ не означає професійність армії окупанта, а те, що у ворога немає дефіциту особового складу. Для штурмів росіяни постійно використовують нову піхоту, яка надходить на фронт.

Однак, не дивлячись на те, що у ворога є великий запас живої сили, під час війни в Україні він майже повністю втратив свої елітні та професійні війська.

«Не дуже люблю міфи про те, що ворог недолугий, але щодо професійної армії, то професійну армію ворог майже втратив. Однак справа не в тому, професійні вони чи ні, елітні чи не елітні. Річ у тому, що їх достатньо», – наголосив Ієвлєв.

За словами військовослужбовця, біля Торецька окупанти вже не допускають таких помилок, як раніше під Авдіївкою, де кидали на штурм підрозділи у складі 50-70 військових.

«Росіяни постійно повзуть вночі, намагаючись зайти в посадку невеликими групами до 10 людей та намагаються закопатися», – вказує він.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>