Зеленський про контрнаступ: Росіяни ще мають час піти, інакше – знищимо

Президент Володимир Зеленський заявив, що всі тимчасово окуповані території України будуть звільнені, тож якщо російські війська не підуть звідти, то їх знищать.

Джерело: Укрінформ з посиланням на заяву президента під час поїздки в с. Ягідне Чернігівської області 3 квітня

«Я не говоритиму про конкретні речі, тому що ми не можемо дати можливість терористам з РФ підготуватися до наших методів і кроків з деокупації. Але ми це зробимо, і вони повинні знати це. У них ще є час піти звідти, інакше ми їх знищимо».

Президент не розповів, коли саме ЗСУ будуть готові до контрнаступу, але запевнив, що військові готуються, «щоб бути сильними на бою і деокупувати нашу землю».

Також повідомляється, що у річницю визволення села Ягідне Зеленський відвідав школу, у підвалі якої російські загарбники майже місяць тримали мирних жителів у заручниках.

Разом із президентом школу відвідали віцеканцлер Німеччини Роберт Габек, посол ФРН в Україні Анка Фельдгузен, а також керівник ОП Андрій Єрмак.

Дивлячись на місце, де окупанти катували місцевих мешканців, Зеленський сказав, що може побажати президенту Росії «провести залишок свого життя у підвалі, із відром замість туалета».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>