В Міноборони показали БМП Bradley після влучання снаряду

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр оприлюднила фото пошкодженого росіянами БМП Bradley, підтвердивши бойову живучість поставленої техніки після прямого влучання — Маляр у Telegram

«На першому фото — український «Бредлі» після прямого влучання у нього «Граду». На другому — екіпаж цього «Бредлі», який успішно евакуювався після влучання і продовжує виконувати завдання на іншій техніці. Пошкоджений «Бредлі» вже на ремонті».

 

Деталі: За її словами, з 47-ї бригади написали, що на бойовому завданні «Бредлі» отримав пряме влучання ракети в башту та загорівся.

 

Екіпаж безпечно евакуювався, а механік-водій відвів бронемашину на безпечні позиції та загасив. Наслідки — легка контузія у одного з воїнів.

«Цей приклад доводить, що заявлена виробником бронемашин непересічна бойова живучість — не просто слова. «Бредлі» допомагає зберегти найцінніше — життя військовослужбовців. А сталь завжди можна відновити. Не існує техніки, яку неможливо знищити, існує техніка, яка рятує життя», — підкреслила Маляр.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>