Сценариста «Трансформерів» Роберто Орчі звинуватили в побитті і сексуальному насильстві над дружиною

Роберто Орчі й Адель Хізер Тейлор

Про це пише Variety.

26 серпня американо-мексиканського сценариста і продюсера Роберто Орчі, відомого за роботою над фільмами «Місія нездійсненна 3», «Трансформери», «Зоряний шлях», «Пропозиція», Ілюзія обману» тощо, звинуватили у неодноразовому побитті та сексуальному насильстві.

Його дружина сценаристка й акторка Адель Хізер Тейлор, відома за ролями у стрічках «Чорний список», «Аве, Цезар!», заявила в судовому позові, що Орчі має біполярний розлад, алкогольну залежність та впадав у лють. Вона стверджує, що чоловік називав її повією, тягав по дому та бив, залишаючи синці по всьому тілу.

Як ідеться у позові Тейлор, у травні 2022 року Орчі вигнав її в сад, притиснув до землі та погрожував зґвалтуванням. Наступного місяця, за словами акторки, він вчинив сексуальне насильство в саду, сказавши їй: «Тобі подобається, коли тебе ґвалтують».

Адель Тейлор також зазначила в позові, що Орчі викликав на неї поліцію в квітні 2020 року після того, як вона намагалася дати йому відсіч, і що її заарештували за домашнє насильство. Згідно з позовом, Орчі сам посприяв її звільненню.

Тейлор пішла від чоловіка після чергового нападу в грудні 2022 року. Вона зробила аудіозапис, на якому Орчі погрожував побити її та виштовхнути через вхідні двері, а також хвалився, що якщо вона подзвонить поліцейським, їй не повірять, оскільки вона була раніше арештована. Після цього інциденту Орчі подав на дружину обмежувальний припис і подав на розлучення.

Адвокат сценариста Даніель Палуч заперечує всі звинувачення.

«Мій клієнт заперечує звинувачення та з нетерпінням чекає розгляду справи у відповідному місці, яким є суд», — заявив він.

У червні Орчі подав до суду на Тейлор, звинувативши її в неодноразових нападах на нього. Зокрема, він стверджував, що вона використовувала проти нього електрошокер і забризкала його перцевим балончиком.

У своєму позові Орчі визнав, що він довгий час боровся з алкоголізмом, за останні роки неодноразово був госпіталізований через пов’язані з цим захворювання та пройшов кілька реабілітаційних курсів.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>