Війська РФ зранку двічі атакували медзаклад у Сумах: загинули 8 людей

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Зазначається, що внаслідок першого обстрілу Сум загинула одна людина. Також було зруйноване перекриття декількох поверхів лікарні. Там розпочалася евакуація пацієнтів і персоналу.

За словами Клименка, пізніше для допомоги людям на місце обстрілу прибули рятувальники та поліцейські. Тоді ж, під час евакуації хворих, ворог знову завдав удару.

Станом на 09:20 було відомо про 6 загиблих, серед яких поліцейський. Ще одного поліціянта поранено.Удар РФ по Сумах 28 вересня

За даними Нацполіції, через атаку російських окупантів загалом поранень зазнали 10 людей.

Згодом в ОВА уточнили, що о 10:28 кількість загиблих збільшилася до семи, а тяжкопоранених — до 12 людей.

Наразі пошуково-рятувальна операція триває. На місці удару працюють поліцейські — слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та всі профільні служби.

У Сумській ОВА уточнили, що ворог завдав удару безпілотником по закладу охорони здоров’я в обласному центрі. На місці працюють всі необхідні служби.

Пізніше росіяни завдали повторного авіаційного удару по Сумах. За даними ОВА, ворог спрямував ударний безпілотник на житловий сектор.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>