Партия «Батькивщина» внезапно поддержала Кремль в вопросе ОРДЛО

Первый заместитель головы Верховной Рады Ирина Геращенко направила главе парламента Андрею Парубию заявление с требованием рассмотрения на первом пленарном заседании следующей сессии вопроса о снятии с нее неприкосновенности. Об этом она написала в Facebook.



«Підготувала на спікера ВР Парубія вимогу на першому ж засіданні ВР зняти з мене на вимогу члена Батьківщини , нєкоєго Сенченка, депутатську недоторканість. Він , колишній заступник глави АП в 2014, який в драматичні дні 2014 жодного дня не був в Криму, й разом з Тимошенко за ці 4 роки жодного разу не був на Донбасі( де я була 80 раз, друзі, під обстрілами і російськими Градами) вимагає зняти з мене недоторканість і судити. За мою позицію по Донбасу. Це прекрасно. Бо я відстоюю посилення наших переговорних позицій і пролонгацію санкцій проти РФ. Батьківщина ж , Тимошенко, яка не голосувала за РФ як країну агресора і її дворові песики , проти цього. Я — за зняття недоторканості і суд! Вимагатиму голосування за зняття недоторканості в перший день роботи ВР. Й нехай спробують не зняти й не подати в суд!», — отметила она.

Также Ирина Геращенко сегодня сообщила:

«Чудасія, але член « Батьківщини» , екс- заступник глави адміністрації Президента в 2014 , Сенченко кричить в фб, що з мене треба знімати недоторканість і відправляти під суд через мою позицію по закону про статус Донецької і Луганскої областей. Як мило, не регіоналів , не п‘ятоі кремлівської колони, а мене): яка билася за звільнення Юлі і зараз — за звільнення України від окупації РФ):
1. Я за зняття недоторканості з усіх депутатів і наполягаю на таких змінах до Конституції. Подивимся,як голосуватиме БЮТ у вересні. Боюся, що прогулюють засідання, як до того ЮВТ прогуляла всі засідання травня — липня. Як сесійні, так і комітетські ,
2. Вимагаю пояснення в Сенченка, чому лідер його партії двічі не голосувала за визнання РФ — як краіни — агресора.
3. Чому Сенченко , будучи на посаді заступника глави АП : в лютому — травні 2014, не поїхав в Крим. З лідеркою — кандидаткою в президенти. Порошенко, до речі, там був.
4. Ви вже зрозуміли , хто проти дискусіі в сесійній залі і голосування за пролонгації санкцій проти РФ. Це — Батьківщина. Вони — за зняття санкцій . І за суд по мені. Я за !
5. Не лякайте мене судами. Зі мною вже судяться беркут і Штепа. Якщо додається ще Батьківщина- ну ОК.
6. Маховик репресій після перемоги Батьківщини закрутитися. В когось є сумніви? В мене — ні. Я лише висловила свою політичну позицію щодо Донбасу . За це мене Батьківщина, лідери якої там не були жодного разу, тягнуть під суд. Я — з радістю. Вимагаю офіційного судового позову від Сенченка .На відміну від Сенченка й Тимошенко, я 80 раз була за ці роки на Донбасі. Шановні колеги з Батьківщини. Я сама поставлю тепер питання зняття з мене недоторканності на першому засіданні ВР! Спробуйте лише не проголосувати! Це ж ваш колега, який жодного разу не був на Донбасі, закликав. І спробуйте не податку в суд. Чекаю з нетерпінням, дорогі колеги):»

«1. Нєкій Андрій Сєнчєнко, член Батьківщини, який жодного разу, разом з ЮВТ не був на Донбасі ( як і в Криму в лютому — березні 2014) вимагає зняти з мен5 недоторканість і подати в суд за мою політичну позицію по Донбасу. Супер.з радістю. Я вже направила на голову ВР заяву з вимогою на першому засіданні ВР в вересні 2018 першим питанням на вимогу Батьківщини поставити питання зняття з мене недоторканності.
Другим питанням вимагатиму поставити голосування змін до Конституціі щодо недоторканості всіх депутатів. Цікаво, як проголосує БЮТ);
В чому моя позиція по Донбасу? Ми маємо пролонгувати закон про особливості місцевого самоврядування Донецької і Дуганстклі областей, аби посилити переговорчі позиції наших дипломатів шодо санкції проти РФ. Сходе: Батьківщина, лідер якої ЮВТ не голосувала за визнання РФ країною агресором, проти санкцій щодо РФ. На арену випустили нєкоєго Сенченка. Нема питань. Я вже спрямувала вимогу до спікера Парубія негайно, першим питанням у вересні поставити позбавлення мене недоторканості. На відміну від ЮВТ, хочу без охорони і не боюся зняття нежторканості. Сподіваюся, БЮТ проголосує в повному складі. Це буде важливий сигнал до наших американських і європейських партнерів, які зараз вмовляють нас пролонгувати цей закон. Так от — Батьківщина проти! А я готова до суду з Сенченком і Батьківщиною. Вже є позови від Беркуту і Штепи. Тепер і Батьківщина. Шарман.»

«Звертаюся до всіх колег по коаліції. Представник Батьківщини Андрій Сенченко вимагає зняти з мене депутатську недоторканість і відправити під суд за мою позицію щодо необхідності пролонгації закону про особливості самоврядування в Донецькій і Луганській областях. Не колишніх регіоналів, які гнобили Юлю в тюрмі, а мене. Я вимагатиму поставити питання зняття з мене недоторканості першим в перший день вересневої сесії ВР. І прошу колег це підтримати. Хочу суд з Батьківщиною щодо ставлення до майбутнього Донбасу. Також я хочу звернути увагу посольств США , Франції, Німеччини , інших країн ЄС до цієї ситуації. За мою ПОЛІТИЧНУ позицію щодо Донбасу і мінських угод , яку, до речі, підтримує весь світ, члени Батьківщини пропонують мене судити. Що ж може бути після перемоги Батьківщини?»

«Також звернулася до ГП з проханням мого арешту- на вимогу Батьківщини. За мою політичну позицію по Донбасу. Нагадаю: Тимошенко за чотири роки на Донбасі жодного разу не була. А мене її соратники вимагають арештувати за позицію по статусу Донбасу. Як мило. Не регіоналів, не олігархів, а мене):»

1 comment to Партия «Батькивщина» внезапно поддержала Кремль в вопросе ОРДЛО

  • Анатолий

    Ворюга Тимошенко / соратница П.Лазаренко / перед выборами засуетилась. А народ БЫДЛО опять станет на одни и те же грабли…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>