Близько 74% американців впевнені, що США та НАТО повинні закрити небо над Україною – опитування

Опитування, яке було проведене у четвер і п’ятницю, свідчить, що обурення американців з приводу вторгнення РФ в Україну, яке супроводжується обстрілами мирних міст зростає. Однак, чи розуміють у США усі ймовірні наслідки не уточнюється.

Так само двопартійні 80% американців заявили, що Сполучені Штати повинні припинити купувати російську нафту. У п’ятницю Білий дім заявив, що зважує скоротити американський імпорт російської нафти, хоча він діє обережно, стурбований стрибком цін на бензин, який посилить високу інфляцію.

Проте близько 62% респондентів в опитуванні Reuters/Ipsos заявили, що платити більше за паливо та газ через кризу варто, щоб захистити іншу демократичну країну.

Щобільше, 81% американців вважають, що Вашингтон повинен ввести додаткові санкції проти Росії та близько 77% респондентів заявили, що США мають конфіскувати активи російських олігархів, пов’язаних з  Путіним.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>