Гатили по лікарнях. Наслідки нічних обстрілів у Миколаєві

Окупаційна армія вночі обстріляла онкологічну лікарню, яка допомагає жителям всієї Миколаївської області.

Про це інформує начальник управління охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації Максим Безносенко, передає «Еспресо.Захід».

Солдати росії обстріляли станцію екстреної медичної допомоги.

Також постраждала офтальмологія, пише начальник управління охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації.

Вночі, 11 березня, ворог гатив по онкологічній лікарні у Миколаєві.

«Нападати на слабого може лише виродок. Про слабого – це не про нас, це про наших хворих. Щойно ці нелюди обстріляли онкологічну лікарню. Лікарню, яка надає допомогу хворим на онкологію зі всієї Миколаївської області.

Якщо ненависть до ворога гуртує – ми вже найзгуртованіша нация в світі. Якщо Росія бачить в онкологічних хворих рівного собі супротивника, який несе загрозу – вона не просто хвора, вона вже в агонії. І це – єдине, що може нас тішити в таких обставинах.

Нелюди поцілили, але великої шкоди, на щастя не завдали. Тож працюємо далі», — йдеться в повідомленні Максима Безносенка.


У пресслужбі Миколаївського онкодиспансера повідомлять про продовження роботи.

«Незважаючи на обстріли зі сторони окупантів російської федерації, продовжуємо проводити спеціалізовану хірургічну допомогу, а також хіміотерапевтичне лікування в умовах денного стаціонару пацієнтам зі злоякісними новоутвореннями. Щодо променевого лікування, воно призупинене тимчасово, але ми будемо намагатися відновити роботу вже найближчим часом!! Ми віримо в перемогу!!! Слава Україні, смерть ворогам!!! Разом до перемоги», — написали на сторінці у Фейсбук.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>