Фільм Marvel «Тор: Любов і грім» у США зібрав понад $140 млн за перший вікенд прокату

На фото Кріс Гемсворт на прем'єрі фільму

Прем’єра фільму «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios зібрала у США понад 140 млн доларів. Стрічка заробила 302 мільйони доларів у всьому світі

Про це пише CNN.

Видання повідомляє, що новий фільм кінематографічного всесвіту Marvel, заробив у США приблизно 143 мільйони доларів у перший вікенд прокату. Ця цифра відповідає очікуванням індустрії.

«Незважаючи на те, що це не рекордний дебют і навіть не найбільше відкриття для Marvel цього року — яке належить «Доктору Стренджу в мультивсесвіті божевілля», — це ще одна потужна прем’єра найнадійнішої франшизи голлівудських блокбастерів», — йдеться у повідомленні.

Зазначають, що стрічка отримала неоднозначні відгуки як глядачів, так і критиків. Фільм отримав 68% рейтингу на Rotten Tomatoes і отримав оцінку «B+» CinemaScore від глядачів. Оцінка «B+» від покупців квитків — це, як правило, не кінець світу, але це викликає занепокоєння для Marvel, повідомляє CNN.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>