Джеймс Кемерон розкритикував персонажів Marvel і DC

Джеймс Кемерон

Творець «Титаніка» та «Аватара» вважає, що персонажам супергеройських кінокоміксів не вистачає глибини, їм не знайомі речі, які дають відчуття опори, силу, любов і мету

Про це Джеймс Кемерон заявив у коментарі The New York Times.

Голлівудський режисер Джеймс Кемерон розкритикував персонажів Marvel і DC за брак емоційної глибини. Режисер обговорив розвиток персонажів у своєму майбутньому сиквелі «Аватар: шлях води», у якому Джейк Саллі (Сем Вортінгтон) і Нейтірі (Зої Салдана) стали батьками через 15 років після виходу оригінального фільму.

«У першому фільмі персонаж Сема стрибає з летючих споруд і суттєво змінює хід історії своїм божевільним, майже самогубним стрибком віри. І героїня Зої стрибає і припускає, що там буде велике листя, що може пом’якшити її падіння», — каже Кемерон.

Режисер наголошує, що персонажі змінюються, коли дорослішають і усвідомлюють, що вони несуть відповідальність за власне виживання. Кемерон висловив побажання, щоб інші фільми враховували це, коли їхні персонажі дорослішають. Особливо він виділив блокбастери Marvel і DC.

«Коли я дивлюся ці великі, дивовижні фільми, я дивлюся на вас, Marvel і DC, і неважливо, скільки років героям, усі вони поводяться так, ніби навчаються в коледжі. У них є стосунки, але насправді їх немає. Вони ніколи не переймаються через власних дітей. «Речі, які дійсно дають нам опору, наділяють нас силою, любовʼю, дають мету? Ці персонажі цього не відчувають, і я думаю, що не таким чином треба знімати фільми», — зазначив Джеймс Кемерон.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>