Незмінна класика: фруктовий слот Imperial Crown

Слот Imperial Crown працює на 5 барабанах і 5 лініях виплат у програмному забезпеченні Novomatic GreenTube. Це чудовий класичний слот із фруктовою тематикою з кількома цікавими функціями, які ми, можливо, бачили раніше, але все ще любимо їх бачити. Давайте подивимось уважніше та побачимо, наскільки справді ці фрукти справді справді королівські на смак у казино Космолот https://cosmolot24.in.ua/ для розваги.

Як грати в слот Imperial Crown?

Ви можете спробувати загрібати тісто з цих розкішних котушок, але спочатку вам потрібно зробити ставки.

  • Кнопки Hit Total Bet +/- дозволяють збільшити або зменшити бажаний рівень ставки.
  • Кнопка «Пуск» запустить барабани, коли ви виберете свої ставки.
  • Auto дозволить вам вибрати кількість безперервних обертань.
  • Turbo змусить барабани обертатися швидше, якщо його ввімкнути.
  • Gamble запустить функцію азартної гри після виграшу.

Особливості слота

Корона — це ваш дикий символ, який може з’являтися лише на барабанах 2, 3 і 4, і він може допомогти формувати виграшні комбо, замінюючи виграш. Єдині символи, які він не може замінити, це Scatters.

У грі є 2 різні Scatters – Red Star і Blue Star. Red Star Scatter з’являється на всіх барабанах і може формувати виграшні комбо для 3 або більше Scatter, тоді як Blue Scatter може з’являтися лише на барабанах 1, 3 і 5.

Азартна гра

Після створення виграшу ви отримаєте шанс подвоїти виграші, спробувавши зіграти виграну суму. Якщо ви вирішите спробувати зіграти в азартні ігри, ви ризикнете вгадати колір наступної карти, натиснувши червону або чорну кнопки. Якщо ви зробите правильний припущення, ви виграєте зіграну суму x2, а якщо програєте, ви втратите зіграну суму та повернетеся до основної гри.

Резюме

Якщо ви запитаєте нас, Imperial Crown менш імперський і більш класичний. Візуальні елементи гри фантастичні, чіткі, барвисті та дуже відшліфовані, однак ми не можемо сказати цього щодо ігрового процесу, якщо ви не є справжнім шанувальником класичних слотів із незначною кількістю функцій або без них, які базуються на простому механізмі обертання та виграшу без будь-яких відволікань.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>