Британська розвідка вказала на найвразливішу ділянку оборони РФ

російські окупанти

Місто Сватове у Луганській області перетворилося на найбільш вразливу ділянку оборони російської армії на фронті

Про це повідомляє міноборони Британії у twitter.

Британська розвідка звертає увагу, що протягом останніх семи днів тривають інтенсивні артилерійські перестрілки навколо Сватового в Луганській області. Як і на інших ділянках фронту, російські війська продовжують віддавати перевагу будівництву оборонних позицій та майже напевно частково укомплектовані погано навченими мобілізованими.

Завдяки тому, що південно-західну лінію фронту Росії тепер легше обороняти вздовж лівого берега Дніпра, Сватове, ймовірно, є більш уразливим оперативним флангом російських військ.

«Росіяни, швидше за все, розглядатимуть збереження контролю над Сватовим як політичний пріоритет. Однак командири стикаються з військовими реаліями підтримки надійної оборони, а також намагаються забезпечити ресурсами наступальні операції південніше Донецька. Як оборонна, так і наступальна спроможність Росії продовжують потерпати від гострого браку боєприпасів і кваліфікованого персоналу», — дійшли висновку в розвідці Британії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>