Велика Британія запровадила новий пакет санкцій проти російських посадовців

Велика Британія оголосила про новий пакет санкцій, спрямованих проти російських посадовців, які сприяють мобілізації, призову та вербуванню найманців для війни в Україні. До переліку потрапили 22 людини.
За повідомленням сайту Управління закордонних справ Великої Британії під санкції потрапив, зокрема, віцепрем’єр-міністр Денис Мантуров, який відповідає за нагляд над російською воєнною промисловістю та оснащення мобілізованих військ.Також санкції торкнулися 10 губернаторів і керівників регіонів. Зокрема, глав Дагестану, Інгушетії та Калмикії, звідки було набрано значну кількість призовників.

Крім того, під санкції потрапили директор федеральної служби виконання покарань Росії Аркадій Гостєв і глава федеральної служби виконання покарань у Ростовській області Дмитро Безруких.

Повідомляється, що Безруких і Гостєв тісно співпрацювали з олігархом та власником приватної військові компанії “Вагнер”, щоб поповнити лави найманців.

Вони призвали злочинців, зокрема вбивць і ґвалтівників, після чого Ростовську область прозвали “центром вербування групи “Вагнера”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>