На 78% пошкоджених росіянами підстанціях частково відновили електропостачання

електропідстанція, пошкоджена ракетним ударом
З початку повномасштабного вторгнення українські енергетики частково відновили подачу світла на 78% пошкоджених армією РФ високовольтних підстанціях

Про це інформує НЕК «Укренерго».

«Наше покликання і завдання сьогодні та завжди – прокладати шлях світлу. Після тисяч ударів росіян ракетами та дронів наша енергосистема знову і знову відновлює роботу, світло повертається у будинки українців», – пише пресслужба.

Повідомляється, що від 24 лютого енергетики частково відновили електропостачання на 78% пошкоджених російськими загарбниками високовольтних підстанціях та 62% лініях електропередачі.

«Це тисячі елементів складного обладнання та сотні кілометрів проводів, які треба з’єднати у потрібних місцях за будь-яких умов, щоб якнайшвидше відновити живлення. А це кілометри бездоріжжя, негода, безсонні ночі та ризики обстрілу у будь-який момент», – наголошують в Укренерго.

Українці мають світло завдяки щоденній роботі енергетиків на своєму місці. Нині ці люди протистоять російським окупантам на енергетичному фронті.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>