Наступний тиждень буде особливо вагомим для нашого руху до перемоги, — Зеленський

Про це він заявив у вечірньому зверненні.

«Наступний тиждень буде особливо вагомим для нашого захисту, для нашого руху до перемоги. Вже готуємося до запланованих подій і рішень», — сказав Зеленський і додав, що зараз головне зберегти єдність українців, а також дбати про українських захисників і захисниць та допомагати одне одному.

Також президент нагадав, що 2 квітня Україна відзначає річницю звільнення Київської області від російської армії. Він зазначив, що Україна врешті поверне все своє.

«Буде такий день, коли ми скажемо: останній окупант утік або вбитий на Донеччині, на Луганщині, на Херсонщині й на всьому нашому півдні. Вільним і знову безпечним буде й Крим. Україна поверне все своє», — наголосив президент.

Зеленський згадав і всі ворожі обстріли, які відбулися сьогодні, 2 квітня. Він висловив співчуття рідним усіх поранених і загиблих за сьогодні й додав, що єдиний шлях до припинення російського терору — це повернення безпеки всім українським містам і громадянам. Це, за його словами, можна зробити військовою перемогою України.

«Держава-зло має бути розбита. В усіх сенсах цього слова. Рашизм повинен пройти через повну поразку: військову, економічну, політичну, юридичну. Перший пункт — військову. І пройде», — наголосив Зеленський.

Президент також подякував усім, хто сьогодні захищає Україну і наближає час перемоги. Окремо він відзначив і тих, хто тренує українських військових.

  • У неділю, 2 квітня, президент України Володимир Зеленський оприлюднив привітання на честь річниці звільнення Київщини.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>