Ілом Маск в Twitter зняв обмеження на акаунти, пов’язані з Кремлем

путін путлер
Twitter зняв обмеження на акаунти, пов’язані з Кремлем, після того, як його придбав технологічний мільярдер Ілон Маск

Про це пише The Telegraph.

«Тести з декількох акаунтів показали, що в результатах пошуку у хронології та інструментах рекомендацій Twitter з’являються такі користувачі, як президентський акаунт Володимира Путіна, міністерство закордонних справ Росії та посольство Великобританії — всі вони мали обмеження, накладені на них, коли почалося повномасштабне вторгнення», — ствердили автори.

Зазначається, що це сталося після того, як з’ясувалося, що Twitter більше не обмежує охоплення російських державних ЗМІ.

У квітні минулого року Twitter заявив, що «не буде посилювати або рекомендувати урядові акаунти, що належать державам, які обмежують доступ до вільної інформації і беруть участь у збройному міждержавному конфлікті», зокрема ця політика була застосована до російських урядових акаунтів.

Однак тести, проведені The Telegraph минулого тижня, показали, що російські урядові акаунти з’являються у верхній частині певних результатів пошуку і з’являтимуться в пропозиціях інших акаунтів для підписки.

Твіти російського уряду з’являлися в алгоритмічно керованій стрічці «Для вас» для новостворених акаунтів, навіть якщо вони не підписувалися на них.

Колишній керівник Twitter підтвердив, що це означало відхід від минулорічних заходів.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>