Армія РФ певною мірою просунулась у Бахмуті та захопила кілька об’єктів – ISW

В Американському інституті вивченні війни, з посиланням на геолокаційні кадри, заявляють про певне просування російських військ у Бахмуті.

Про це йдеться у звіті ISW.

Зазначається, що російські війська просунулися в північно-західному Бахмуті та захопили Бахмутський медичний коледж у центрі Бахмута та Бахмутський промисловий коледж у південному Бахмуті.

Інститут вивчення війни із посиланням на російського мікроблогера пише, що окупанти “контролюють 92 відсотки Бахмута і здійснили наземні атаки біля дороги через Хромове, а також поблизу Оріхово-Василівки, Богданівки та Іванівського”.

“Генштаб України повідомляє, що російські війська продовжують вести наземні атаки в Бахмуті та здійснили невдалі наземні атаки поблизу Богданівки (6 км на північний захід від Бахмута), Часового Яру (9 км на захід від Бахмута) та Предтечиного (12 км на південний захід від Бахмута)”, – йдеться у матеріалі.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>