Україна працює над створенням коаліції винищувачів, — Зеленський

Зеленський і Шольц
Президент України Володимир зеленський повідомив, що однією з цілей візиту до Європи є робота над створенням коаліції винищувачів

Про це заявив Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами переговорів із Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцом у Берліні, повідомляє пресслужба глави держави.

«Ми зараз працюємо над створенням коаліції винищувачів, і частково мої візити у столиці Європи спрямовані саме на це. Я думаю, що в нас буде успіх», — сказав Зеленський, відповідаючи на запитання журналістів.

Також він додав, що обговорить питання постачання винищувачів з Олафом Шольцем і звернеться до німецької сторони з проханням підтримати Україну.

«Сьогодні в українському небі — перевага Росії. Але наше завдання — бути потужними в цьому просторі», — заявив Володимир Зеленський.

Олаф Шольц також зазначив, що німецька підтримка спрямована на посилення спроможності територіальної оборони України, щоб змусити Росію відступити і піти з української землі.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>