У Нігерії після весільної церемонії перекинувся човен з людьми: понад 100 загиблих

На півночі центрального регіону Нігерії сталася трагедія, пов’язана з перекиданням переповненого човна, що перевозив людей після весільної церемонії. За даними ВВС, принаймні 100 осіб зникли безвісти після того, як човен затонув.

За свідченнями місцевих мешканців, дерев’яний човен зазнав аварії під час переправи близько 300 осіб з штату Нігер до Квари після весільної урочистості. За даними поліції, човен перекинувся, коли частина судна розбилася, що призвело до затоплення човна водою. Загалом, 106 людей загинуло, або 144 особи було врятовано з річки. Поліцейський повідомив, що більшість загиблих були з села Ебу, а ще 38 осіб з сусіднього села Дзакан.

Один з виживших, Мохаммед Альхассан, розповів BBC, що багато жінок загинуло, намагаючись врятувати своїх дітей. Він також зазначив, що його сестра вижила, але її 7-річний син загинув у результаті цієї трагедії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>