ЗСУ в районі Кремінної ліквідували більше 100 окупантів

Згідно з повідомленням Інституту вивчення війни (ISW), аналітики повідомляють, що українські військові, діючи в районі Кремінної на Луганщині, можливо ліквідували близько 100 окупантів, а ще стільки ж були поранені.

За отриманими даними, українські військові здійснили удар по дивізії 20-ї загальновійськової армії Російської Федерації, яка розташовувалась в районі Кремінної Луганської області.

Російські джерела повідомляють, що атака ЗСУ сталася, коли дивізія знаходилась в одному місці та очікувала прибуття командира 20-ї загальновійськової армії РФ, генерал-майора Сухраба Ахмедова. За одним з військових кореспондентів, внаслідок українського удару з використанням системи HIMARS загинуло приблизно 100 російських військовослужбовців, а ще 100 отримали поранення.

Цей інцидент викликав хвилю обурення в Росії. Російські блогери висловлюють своє незадоволення тим, що Ахмедов та подібні йому командири продовжують займати свої пости після цього події.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>