Руйнування Кримського мосту в 2022 році – реалізація СБУ

Малюк: Руйнування Кримського мосту в 2022 році – реалізація СБУ
ВАСИЛЬ МАЛЮК. ФОТО СБУ

Служба безпеки України визнала причетність до руйнування Кримського мосту в жовтні 2022 року — голова СБУ Василь Малюк на спецпогашенні марки присвяченій роботі спецслужби, пресслужба СБУ

«Багато різних операцій, спеціальних операцій, про деякі з них ми зможемо говорити на загал і вголос після Перемоги, про окремі з них ми взагалі не будемо говорити.

Мій колега (генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський -ред.) сьогодні вдягнув відповідну футболку, це одна з наших реалізацій, а саме зруйнування Кримського мосту 8 жовтня минулого року».

 

Малюк висловив переконання, що унікальні спецоперації, які проводить СБУ, стануть сюжетами для нових марок.

У спецслужбі зазначають, що марка про СБУ є фінальним випуском героїчної серії «Слава Силам оборони і безпеки України!».

Її спецпогашення у Києві виконали Василь Малюк і Ігор Смілянський на території Національного музею історії України у Другій світовій війні, де також представлені експозиції зі знищеною технікою російських окупантів і не тільки.

За словами Малюка, стікери з маркою відправлять спецпризначенцям СБУ, які зараз працюють на передовій.

Тираж марки становить понад 1 млн примірників. Після спецпогашення її можна придбати у відділеннях Укрпошти у всіх регіонах країни та онлайн.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>