Марго Роббі отримає $50 млн за роль Барбі

Марго Роббі
Акторка Марго Роббі, яка зіграла головну роль у фільмі «Барбі», отримає додаткові бонуси за те, що стрічка Ґрети Ґервіґ заробила в прокаті понад $1 млрд

Про це пише Variety.

Три джерела видання повідомили, що зірка та продюсерка Марго Роббі, яка зіграла головну роль у найбільшому хіті літа, може заробити приблизно $50 млн як зарплату та бонуси за касові збори.

Режисерка і співавторка сценарію «Барбі» Ґрета Ґервіґ також, ймовірно, отримає бонуси через шалений успіх фільму. «Барбі» заробила $526,3 млн у прокаті в США за один місяць, а також $657,6 млн у міжнародному прокаті. Разом ця сума становить $1,18 млрд у всьому світі. Ця цифра має продовжувати зростати, враховуючи, що «Барбі» все ще очолює касові збори.

Цей фільм став другим найкасовішим релізом в історії Warner Bros. після «Гаррі Поттера і Дарів смерті – Частина 2». Це також найкасовіший фільм режисерки-жінки, який випередив попереднього рекордсмена «Крижане серце II», співрежисером якого була Дженніфер Лі.

Роббі не тільки втілила в життя популярну дитячу іграшку, але й спродюсувала фільм через свою продюсерську компанію LuckyChap Entertainment, яку вона заснувала в 2014 році разом зі своїм нинішнім чоловіком Томом Акерлі та друзями Джосі Макнамарою та Софією Керр. Метою компанії було розповідати жіночі історії на екрані та підтримувати жінок-творців за кадром.

Роббі двічі була номінована на премію «Оскар» за свої ролі у фільмах «Я, Тоня» та «Бомба». Вона стала відомою у фільмі Мартіна Скорсезе «Вовк з Волл-стріт», а згодом зіграла у «Загоні самогубців» і «Одного разу в Голлівуді». Але жоден із цих фільмів не наблизився до касових висот фільму «Барбі», який має стати одним із найбільших блокбастерів в історії кіно.

Американська акторка Ґрета Ґервіґ, яка зняла «Барбі», наразі є єдиною жінкою-режисеркою, чий фільм у прокаті перетнув межу в $1 млрд.

У В’єтнамі через сцену з картою, на якій зображено спірні території в Південнокитайському морі, заборонили американський фільм «Барбі», що має вийти в прокат 21 липня.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>