СБУ затримала нардепа Шуфрича за підозрою у держзраді

Уранці п’ятниці, 15 вересня, Нестора Шуфрича, народного депутата, затримала Служба безпеки України під підозрою у державній зраді. Цю інформацію повідомили журналіст Юрій Бутусов та народний депутат Олексій Гончаренко.

«Служба безпеки України провела затримання Нестора Шуфрича в його домі у селі Козин Київської області», — повідомив Бутусов.

За його словами, наразі проводяться понад 50 обшуків в рамках цієї справи.

Шуфрич також є фігурантом справи, пов’язаної з російською шпигунською мережею, яку створив колишній народний депутат України Володимир Сівкович спільно з працівником ФСБ Росії.

«За даними слідства, Шуфрич, виконуючи завдання Сівковича, виступав на телеканалах України та Росії з метою поширення російської пропаганди та просування антиукраїнської політики», — зазначено в офіційному повідомленні.

Важливо також зауважити, що в даний момент Шуфрич обіймає посаду народного депутата та отримує фінансування від податкових сплатників, а також очолює комітет Верховної Ради.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>