«Самурай Чамплу» — доросле аніме

Наш Катрусин кінозал повертається зі своєю рубрикою «ТОПове Аніме 18+».
Так вийшло, що в мене якось було пару вечорів та потужний 64 дюймовий екран під рукою. Тому подивився повністю відірваний «Самурай Чамплу». І мені дуже сподобався.
Автор одного з сюжетів «Аніматриці» та знаменитого «Ковбоя Біпопа» Сінітіро Ватанабе створив щось схоже на «Ковбоя», але як на мене — стильніше (та куди вже там).
Отже — це Екстра-Супер-Стильно!
Цей легкий аніме-серіал розповідає історію двох самураїв, які спочатку хотіли вбити один одного , апотім закохалися в 15-річну дівчину, що шукає «самурая з ароматом соняшників».
Що це за самурай — чорт його знає, бо сама дівчинка навіть без руля як то воно має пахнути.
Власне в нас тут буде класна музика, дуже потужний динамічний стиль, такий собі мікс сучасного та сереньовічного (17 століття) — я не можу пояснити в двох словах, але це треба бачити. Ну й ви побачите Ван-Гога.
Цей фільм — яскравий приклад якісної пародії на вислів «В самурая немає мети, а є тільки шлях».
Абсолютно відіравний Мугэн , хлопець, що окрім меча володіє капоєрой (!!!), Дзін — бродячий 20-річний ронін-філософ. що шукає сенс життя, та яскрава Фуу, дівчина, в якої на голові силить білка (чи в голові — я до кінця не зрозумів).
Як вона вмовила ходити за нею всі 24 серіїї цих двох чуваків, я так й не пойняв, бо не подивився першу серію (там в мене окремий власний самурайський квест), але вони ходять за нею, хоча роблять вигляд, що вона їм в притул не потрібна.
Та вони обидва таємно закохані. Ну-класика ж ))
Ось ця трійця й наражається на карколомні пригоди, з інтимно-еротичним та хуліганським відтінком.
Рекомендую 10/10 (легкий жанр, але реалізація- просто бімба).
Тільки з 18+, дітям, та глядачам без гумору — заборона.
Гарного перегляду! Та нехай прибуде з вами Сила!
Віталій Рождаев

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>