Tesla може знову зіткнутися з падінням продажів автомобілів у цьому кварталі

На думку аналітиків, компанія Tesla може зіткнутися з черговим падінням продажів автомобілів у цьому кварталі після того, як здивувала інвесторів падінням за перші три місяці цього року.

Про це повідомляє агентство Bloomberg.

За оцінками, у другому кварталі компанія поставить 444 510 автомобілів, що на 4,6% менше, ніж за аналогічний період рік тому.

«Не можна заперечувати, що ситуація з попитом погіршилася. Під час нещодавніх конференц-дзвінків Ілон Маск неодноразово заявляв про труднощі зі збільшенням продажів в умовах високих процентних ставок, і ми очікуємо, що це залишатиметься перешкодою», — пише аналітик Robert W. Baird Бен Калло.

Уолл-стріт все частіше б’є на сполох щодо найближчих перспектив продажів Tesla, а аналітик Wells Fargo Колін Ланган минулого місяця назвав виробника електромобілів «компанією без зростання». Головний виконавчий директор Ілон Маск заявив, що виробник знаходиться між хвилями розширення.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>