Auchan продала свої активи в Росії

Компанія Ceetrus, яка входить до структури французької мережі гіпермаркетів «Ашан», закрила угоду про продаж своїх активів у Росії.

Про це повідомляє РБК.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЄДРЮО), 12 квітня новим власником компанії, на балансі якої і перебувають об’єкти, стала фірма «Торгівельні галереї». Її основним власником через АТ «Кама капітал» та «КК Кама капітал» виступає Тагір Шаймарданов.

Компанія «Сітрас» є частиною французької групи «Ашан» сім’ї Мюльє, до 2018 року вона називалася Immoauchan. У її російському портфелі перебуває понад 150 тис кв. м торгових площ, випливає з інформації на її сайті.

«Вона управляє 40 торговими центрами і галереями, у тому числі – торговими комплексами «Акварель» у підмосковному Пушкіні, Тольятті, Волгограді, «Трійка» у Москві. Консультанти, які працювали з цими об’єктами, також говорили «Відомостям», що Ceetrus володіє і касовими зонами в гіпермаркетах «Ашан», – передає РБК.

Попередній договір купівлі-продажу було підписано у жовтні 2023 року, йдеться у поясненні до бухгалтерської звітності Ceetrus. Наприкінці року було отримано дозвіл правкомісії та ФАС на здійснення цієї угоди, а 25 березня 2024 року її нотаріально засвідчили.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>